fashion·gadget

Glamour Loves In-Ear Oordopjes

Hallo beauty’s,

Ik houd erg van passende gadget, en zeker met betrekking tot kleuren. Zoals je al in mijn shoplog kon zien was ik laatst goed geslaagd bij de Kruidvat voor van nieuwe telefoon gadgets. Ik zie ze overal volop in de winkels liggen, en kon het niet laten om een prachtig setje nieuwe oordopjes te kopen. Kijken jullie mee naar een review over de Kruidvat Glamour Loves In-Ear Oordopjes?

20180424_175612.jpg

De oordopjes komen in een mooi kartonnen doosje, die de oordopjes goed beschermen bij aankoop hiervan. De kleur van de oordopjes zelf zijn rosé, met witte details erbij. De oordopjes zouden in je oor vallen, voor een optimaal geluid. Ik ben benieuwd naar het geluid, maar ook of het draaitje lang genoeg is? Is de schakelaar voor het geluid, of voor het pauzeren en of opnemen?

Het draaitje is 1.2 meter lang, en dat is ideaal. Hiermee kan je jou telefoon gewoon in je zakken laten zitten. De plug-type is 3.5 mm, en past in de meeste telefoons ook. De In-Ear Oordopjes bevatten ook een schakelaar, deze is echter alleen voor het geluid harder en zachter te zetten. Hiermee kan je dus geen gesprekken opnemen en of muziek op pauze zetten. 20180424_175932

De Oordopjes geven prachtig geluid, en halen ook een mooie decibel. Dit is natuurlijk ook telefoon afhankelijk. Persoonlijk heb ik een Samsung Galaxy S7 Edge in mijn bezit. De oordopjes vallen in de oren, maar vind ik wel aan de grote kant. Ik merk dat ze hierdoor niet helemaal lekker zitten voor een lange tijd. Het draaitje is lang genoeg, en het schuifsysteem voor het geluid werkt prima. Ik ben verrast door de kwaliteit en prijsverhouding. Zeker een aanrader waard.

Glamour Loves In-Ear Oordopjes zijn te koop bij de Kruidvat voor € 3.99 euro.

Liefs Soraya

 

2 gedachten over “Glamour Loves In-Ear Oordopjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s