make-up

Karl Lagerfeld Lip Lights liquid Matte Lipstick

Hallo beauty’s,

Sinds kort is er bij de Douglas een leuke collectie te koop, en niet zomaar eentje ook. Nee eentje van Karl Lakerfeld, die een vrij uitgebreide collectie heeft uitgebracht. Van oogschaduw tot lippen, van kwasten tot aan stickers. Uit deze collectie heb ik de Karl Lagerfeld Lip Lights liquid Matte Lipstick gekocht in de kleur Pont Des Arts. ben jij nieuwsgierig naar deze nieuwe lipstick? neem dan snel een kijkje hieronder.

20180522_165330.jpg

De verpakking is sprekend voor Karl Lakerfeld. De lipstick bevat een zwarte dop, met een gezicht. Maar ook bevat de lipstick een spiegel aan de zijkant, en bij het opendraaien van de lipstick komt er licht te voorschijn. Iets wat erg handig kan zijn, zeker voor met de donkere dagen of in de avonden. Ik ben erg benieuwd naar de inhoud, want de buitenkant krijgt een dikke voldoende van mij.

20180522_165531.jpg

Zoals je duidelijk kan zien hierboven, zie je het licht bij de opening weerkaatsen die uit de dop komt. Ik ben wel erg benieuwd hoelang deze zal werken, maar ik vind het een leuke toevoeging. de huls is doorzichtig, en hierdoor zie je goed de kleur van de lipstick, maar ook de inhoud van de lipstick. Tevens bevat er één kant een spiegeltje, en de andere kant tekstopdruk.

karl lakerfield.jpg

De lipstick is een roze nude tint, die een prachtige dekking geeft in één keer. De lipstick is gemakkelijk aan te brengen, maar is wel wat aan de natte kant. Dit droogt wel snel op, en hierna geen plak lippen en of droog aanvoelende lippen. Bijwerken na een aantal uurtjes, en wat eet momenten verloopt ook gemakkelijk. Wel voelt het iets droger op de lippen, maar dat trekt ook snel weer weg. Het enigste nadeel vind ik, dat het licht verkeerd schijnt, waardoor je of in je eigen schaduw werkt of je geen goed zicht in de spiegel hebt. Maar al met al een lipstick die ik al meerdere keren gedragen heb, en waarover ik ook echt te spreken ben. Een echte aanrader om de kleur collectie te bekijken in de winkel.

Karl Lagerfeld Lip Lights liquid Matte Lipstick is te koop bij de Douglas voor € 14.99 euro.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Karl Lagerfeld Lip Lights liquid Matte Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s