douche·make-up·verzorging·wonen / decoratie

Shoplog: Karl Lagerfeld, Inglot, Primark, Urban Decay en Lush

Hallo beauty’s,

Even geleden ben ik mijn mijn zusje Amsterdam in gegaan. Natuurlijk kom ik nooit met lege handen thuis, en dat heeft geleid tot weer een mooie shoplog. Ik laat jullie graag mijn nieuwe producten zien hieronder. Lezen en kijken jullie weer mee?

20180522_164508.jpg

Onbewust kwam ik toch met een aantal tasjes thuis, en ik stond natuurlijk weer te popelen om de producten aan jullie te laten zien. Ik heb een Limited Edition met J.LO en een nieuwe Karl Lakerfeld item gescoord. Kijk hieronder verder voor meer details.

20180522_164609.jpg

Bij de primark viel de kleding voorraad erg tegen, ik had zeker gehoopt om wat nieuwe zomer items te scoren. Maar ik heb hier wel een prachtig gelmasker gescoord, deze 2 uur in de koeling leggen en daarna heerlijk 20 minuten genieten. Inmiddels al meerdere malen gebruikt, zeker zijn geld waard geweest. Ook heb ik een pillendoosje gekocht, ook al slik ik geen pillen op dit moment. Ik vond het een leuke prop op de foto, en voor eventuele toekomst dat ik het misschien wel nodig hebt. Als laatste heb ik een prachtig schaaltje gekocht, met de wel bekende poes erop. Ik kon het niet laten om deze achter te laten. Ik moet nog een prachtig plekje hiervoor vinden in huis.

20180522_164646.jpg

Bij de Iciparisxl heb ik een backup gehaald van mijn favoriete foundation. Deze is de Urban Decay All Nighter Foundation, en overleefd mijn werkdag als de beste. Bij Lush ben ik geslaagd voor twee bath Bombs. Hier heb ik Sex Bomb en Sakura bath bomb mee genomen. Ook ben ik de Douglas in geweest en heb ik rondgesnuffeld. Hier heb ik de Karl Lakerfeld Lip Lights Liquid Matte Lipstick gekocht in de kleur Pont des Arts. Bij Inglot MOEST ik naar binnen, hun hebben een samenwerking met J.LO en hier ben ik helemaal fan van. Dus ik heb een prachtige lipstick mee naar huis genomen, in een prachtige matte bruine nude kleur. Ik had veel meer gezien en vooral gewild, maar helaas heb ik rekening te houden met een portemonnee.

Ik hoop dat jullie het weer een leuke shoplog vonden, en uiteraard komen er uitgebreide reviews aan. Houd mijn site dus goed in de gaten.

Eerder willen weten wat ik koop? check dan vooral mijn instagram  account.

Liefs Soraya20180522_164508.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s