make-up

Inglot & J.Lo nude Lipstick

Hallo beauty’s,

Inglot is een samenwerking aangegaan met Jennifer Lopez, hieruit is een hele uitgebreide collectie ontstaan die mijn hartje zeker sneller liet kloppen. Ik ben al jarenlang fan van J.Lo en uit deze collectie moest ik natuurlijk wat producten weten te bemachtigen. Ik heb daarom gekozen voor een nude lipstick. Maar als mijn portemonnee het toe liet had ik veel meer mee naar huis genomen, zoals ik al beschreef in mijn shoplog. Kijken jullie mee naar mijn Inglot & J.Lo lipstick?

20180522_165949

De lipstick komt in een prachtige mat zwarte huls met gouden details. De details zijn terug te vinden in de tekstopdruk maar ook rond de opening van de huls/dop. Ik heb gekozen voor een nude kleur genaamd J217 Flamingo. De naam snap ik niet helemaal, want roze is de lipstick niet. Welke kleur wel? dat zie je hieronder.

inglot en jlo

De kleur is een lichte bruine nude kleur, die erg natuurlijk op de lippen lijkt. De lipstick dekt mooi, maar bij het aanbrengen voelt het iets aan de stugge kant. Bij het dragen niet meer en is het een comfortabele lipstick, die een aantal uur mooi blijft zitten. Ik merk dat ik de lipstick alleen moet bijwerken na een groot eet moment op de dag. Dit is natuurlijk ideaal, en daarom ook verrassend lang houdend.

20180522_170033

De Inglot & J.Lo hebben een mooie uitgebreide collectie neergezet, met een prachtige lipstick. Eerlijk gezegd vind ik het zonde om te gebruiken, want heb er maar ééntje van in mijn bezit. De Inglot & J.lo Matte Lipstick in de kleur J217 Flamingo is een mooie nude kleur die veel beauty’s goed zal staan. Ik raad iedereen zeker aan om even naar de collectie te gaan kijken.

Op mijn lijstje staat de highlighters en de losse pigmentatie zeker nog. Nou eerlijk gezegd ben ik hebberig en wil ik alles wel dit keer.

Inglot is zowel online als in de winkel te koop, en de lipstick kost € 16.00 euro voor 4.5 gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s