make-up

Too Faced Shadow Insurance – oogschaduwprimer

Hallo Beauty’s,

Zoals je in mijn shoplog alkon zien, had ik in Utrecht een aantal prachtige producten aangeschaft van Too Faced. Ik ben hier ook de Too Faced Shadow Insurance gekocht, dit is een oogschaduw primer die wereldbekend is. Ik heb hem gekocht, en ben uiteraard aan het testen geslagen. Is deze Too Faced Shadow Insurance de hype ook echt waard? Lees het hieronder.

20180405_173933

De verpakkingen van Too Faced zijn altijd gekleed in pasteltinten, en zien er allemaal stuk voor stuk prachtig uit. Zo ook de Too Faced Shadow Insurance, die in een lichtblauwe plastic verpakking komt. De gouden dop maakt het wel één luxe geheel, maar ook de versierde tekst erop spreekt mij erg aan. Ja de verpakking is dik in orde voor mij persoonlijk.

20180405_174120

De Too Faced Shadow Insurance heeft een lichte beige kleur, en voelt wel erg siliconen aan. Het is een erg synthetische product, en dat voel je aan alles. Volgens Too Faced zelf heb je een regendruppel nodig om beide ogen te voorzien van deze basis. Dit klopt ook, en hierdoor is het product wel zuinig in gebruik.

20180405_174052

De Too Faced Shadow Insurance oogschaduw primer is mooi verpakt, en heeft veel inhoud. De oogschaduw primer brengt gemakkelijk aan, en is goed te doseren. Of ik de hele hype om dit product kan begrijpen? Nee niet helemaal, dit omdat het op oliebasis is. Na een aantal weken gebruik merk ik dat er eerst wat olie uit te tube komt, voor de basis zelf. Het effect op de ogen is mooi en lang houdend, hier heb ik persoonlijk niks op aan te merken. Nogmaals aanschaffen zou ik niet doen, de oogschaduw primer van Zoeva vind ik toch net iets fijner in gebruik.

Too Faced Shadow Insurance is te koop bij de douglas voor € 17.99 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Too Faced Shadow Insurance – oogschaduwprimer

  1. Heel lang geleden had ik ook een primer van Too Faced, maar die heette Candlelight ofzoiets. Ik vond hem oké, maar ik heb wel betere primers gebruikt. Die van Urban Decay vind ik nog steeds de allerbeste!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s