fashion

Shoplog: Stijlvolle Zomer Slippers & Sandalen

Hallo beauty’s,

Met beter weer op komst, horen natuurlijk ook zomerse schoenen/slippers. Ik was laatst goed geslaagd voor slippers in Amsterdam. En dan praat ik niet over plastic slippers, maar stijlvolle slippers. Hieronder laat ik jullie drie paar zien die mee naar huis zijn gegaan. Ik ben geslaagd bij de Primark en Sacha, kijken jullie mee?

20180612_164831.jpg

Ik ben goed geslaagd voor mooie stijlvolle sandalen en slippers. Ik heb twee paar slippers bij de Sacha gekocht, en één paar sandalen bij de Primark. Bij de Sacha was een actie, tweede paar voor een mooi prijsje. Bij de Primark is alles altijd een mooi prijsje, en zeker om dan ook nieuwe modellen te proberen waard. Hieronder laat ik ze alle drie stuk voor stuk zien. Laten we beginnen bij de Primark.

20180612_165105.jpg

Bij de Primark ben ik geslaagd voor deze schattige sandaaltjes. De kleur is helemaal mijn kleur, poeder roze met goudkleurige steentjes op de randen. Dit vind ik een erg mooie afwerking, en oogt ook wat luxer zeker omdat de sandaaltjes ook nog eens een puntneus bevatten. De bandjes om de enkels zijn verstelbaar, waardoor het draagcomfort erg verbeterd wordt. Want met warm weer en na een lange dag wandelen in de warme, lijken mijn enkels toch altijd wat opgezet te zijn. Ik ben helemaal in mijn nopjes, en hoop ze dan ook veel te kunnen dragen deze dupes van Valentino.

20180612_165314.jpg

Bij Sacha ben ik geslaagd voor deze zeer stijlvolle slippers. Prachtige roze gekleurd, met prachtig gevouwen stof aan de bovenzijde. De slippers hebben een brede band over de voet, maar laten toch de tenen bloot. Het voetbed is van leer, hierdoor loop je iet te glijden in de slippers. Ik ben erg benieuwd hoe vaak ik ze zal dragen, want het is totaal anders dan wat ik normaal gesproken aan mijn voeten heb.

20180612_165216.jpg

Ook heb ik bij Sacha deze super leuke zwarte slippertjes gekocht. Deze slippers bevatten twee banden die kruislings over de voet lopen, maar die vol met franjes zitten. ook hiervan is het voetbed van leer, en de binnenkant van de banden ook. Op deze slippers liep ik direct het lekkerst en zonder enkel problemen. Ik hoop van zowel deze als de andere twee vaak erop te lopen, en er veel plezier uit te kunnen halen.

  • Primark sandalen rond de € 12.00 euro.
  • Sacha roze slippers € 44.99 euro.
  • Sacha zwarte slippers € 39.99 euro.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn nieuwe sandalen/slipper collectie te zien. Wat dragen jullie vooral in de zomer?

Liefs Soraya

2 gedachten over “Shoplog: Stijlvolle Zomer Slippers & Sandalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s