reiniging

Laura Mercier Flawless Skin Dual Action Eye Makeup Remover

hallo beauty’s,

Mijn ogen reinig in altijd zo mild mogelijk. Ik heb erg snel last van traanogen, en hierdoor zijn mijn ogen ook snel geïrriteerd. Ik heb nog steeds niet DE perfecte oogreiniger gevonden, en heb daarom een nieuwe variant gekocht. Ik probeer dan ook de Laura Mercier Flawless Skin Dual Action Eye Makeup Remover uit, en vertel jullie vandaag of deze geschikt is voor gevoelige ogen. Lezen jullie mee hieronder?

20180329_174507

De Laura Mercier Flawless Skin Dual Action Eye Makeup Remover komt in een doorzichtige plastic verpakking, met een dop aan de bovenkant bevestigt. De dop bevat een kleine opening, waardoor het product gemakkelijk te doseren is. Verder is er veel tekstopdruk wat zwart van kleur is, wat informatie over het product bevat. De kleuren van de verpakkingen zijn allemaal hetzelfde uit deze lijn, en hierdoor goed herkenbaar.

20180329_174600

Hierboven zie je de ingrediëntenlijst afgebeeld, de reiniger zou geen olie laagje op de huid moeten achterlaten. Wel eerst goed SCHUDDEN voor gebruik, want de reiniger bestaat uit twee verschillende fases. De reiniger zou ook waterproef makeup verwijderen van het oog.

20180329_174636

De  Laura Mercier Flawless Skin Dual Action Eye Makeup Remover verwijdert waterproof makeup, en op een milde manier. Mijn ogen raken niet geïrriteerd, en blijven rustig na het reinigen. Het is een milde reiniger voor mijn ogen, en zeker geschikt. De reiniger is ook zuinig in gebruik, en goed te doseren. Eentje waarvan de verpakking zeker leeg raakt.

De  Laura Mercier Flawless Skin Dual Action Eye Makeup Remover is bij meerdere winkels te koop voor € 24.00 euro voor 100 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s