fashion

Nieuwe witte Ralph Lauren Shopper

Hallo beauty’s,

Even geleden liet ik aan jullie mijn roze Ralph Lauren handtas zien, vandaag is het tijd voor mijn twee aankoop te laten zien aan jullie. De Ralph Lauren witte Shopper. Deze tas komt net als de roze bij Tk Maxx vandaan. Het is een winkel waar je goed moet snuffelen, maar je met prachtige exemplaren naar buiten loopt. Kijken jullie mee hieronder naar mijn witte Ralph Lauren Shopper?

20180612_162059

Zoals je misschien aan de titel al kon zien, is deze witte Ralph Lauren tas een shopper model. Dit betekend dat de tas groter van formaat is, en zelfs mijn laptop past erin. De tas is dus wit van kleur en heeft gouden details. Ook deze tas heeft het bekende Ralph Lauren label, en ook deze is bedenkt met goud. Middenin de tas bovenaan zie je de letter RLL, ook dit is kenmerkend voor Ralph Lauren. De tas bevat twee handvatten, zodat je de tas over de schouder kan dragen.

20180612_162341(0)

De binnenkant van de tas is volledig goud gekleurd. De tas bevat een klein envelop aan de achterkant van de tas. De tas kan gedeeltelijk gesloten worden, en dit gaat door middel van de druksluiting te gebruiken. Niet veel spannends aan, maar zeer netjes afgewerkt en handig in gebruik.

20180612_162159

Ik ben zeer tevreden over de tas, ik merk dat ik deze tas ook snel pak voor te gebruiken. De tas hangt goed op de schouder, is ideaal van formaat en is mooi wit van kleur. Ik gebruik deze tas zeker op tot de laatste stiksels, dat kan ik jullie nu al vertellen.

Deze tas heb ik gekocht bij de Tk Maxx en kost NU € 99.99 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s