reiniging

Botanische Reinigingsmelk van Garnier

Hallo beauty’s,

Mijn gezicht reinig ik iedere avond grondig. Ik ben daarom altijd op zoek naar de juiste producten. Ditmaal heb ik mijn keuze laten vallen bij de drogisterij, en ben uitgekomen bij de Garnier Botanische Reinigingsmelk met Rozenwater. Ik ben erg benieuwd hoe mijn gevoelige huid hierop reageert en of het product mijn huid op een milde wijze reinigt. Kijken jullie weer mee hieronder?

20180424_173656.jpg

De verpakking ligt helemaal in mijn straatje, het is namelijk wit met veel roze. Ik kan er niks aan doen, maar ik houd er zo van. De Garnier Skinactive Botanische Reinigingsmelk is verpakt in plastic, met een witte dop bovenop de verpakking. Hierdoor is het doseren erg gemakkelijk, en heb je weinig tot geen geknoei. Bij het bijna leeg raken van de flacon, is deze gemakkelijk in te knijpen en of goed te schudden. Er staat verder erg veel tekst op de verpakking, hierdoor is het wel een drukke flacon om te zien.

20180424_173739.jpg

Deze Garnier Skinactive Botanische Reinigingsmelk bevat Rozenwater. Verder zou de formule 96% natuurlijke ingrediënten bevatten. Deze reinigsmelk bevat geen parabenen, siliconen en geen synthetische kleurstoffen. Hierdoor is dit product ook zeker geschikt voor de gevoelige huidjes. Er staat verder nog wat andere informatie op de achterzijde van de flacon.

20180424_173911.jpg

Het eerste wat mij opviel bij gebruik, is dat mijn gezicht direct verkoeling krijgt. Dit product is zelf in de warme dagen erg fris aan het gezicht, en dat is niet altijd het geval bij reinigingsproducten. Mijn huid reageert erg goed op de Garnier Skinactive Botanische Reinigingsmelk, mijn huid wordt niet rood en krijg hier geen oneffenheden van. Een ideale reinig voor de gevoelige huid, die ook nog is budgetproef is. Inmiddels ben ik aan mijn tweede fles hiervan begonnen.

Deze Garnier Skinactive Botanische Reinigingsmelk is te koop bij de drogist en kost rond de € 5.00 euro.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Botanische Reinigingsmelk van Garnier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s