haar·wonen / decoratie

Shoplog: Haar, Tuin en Zwembad spullen?

Hallo beauty’s,

Een shoplog wat erg gemixt is? Ja dat kan je ook terug vinden hier op mijn site. Zoals jullie misschien wel gezien hebben in mijn instagram stories zijn wij begonnen met de tuin een beetje leefbaar te maken. Ik heb super leuke flamigo’s op ledverlichting gehad, maar daar was mijn tuin niet direct klaar mee. Hiervoor heb ik nog wat leuke spulletjes aangeschaft. Maar ook vond ik een actie, een actie die mijn haar er weer beter zou laten uitzien. Kijken jullie mee hieronder?

20180612_153822.jpg

Ik ben goed geslaagd bij de Action en kruidvat. Want daar komen al deze leuke spulletjes vandaan. Hieronder laat ik al de producten uitzien, en vertel ik er wat meer over natuurlijk. kijk je mee hieronder?

20180612_154549

Bij de Action heb ik twee roze lampionnen gekocht, deze werken op led met twee batterijen die zijn inbegrepen. Aan de bovenkant van de lampion zit een led sensor, met een aan en uit schakelaar.

Ik heb de twee flamigo’s gekregen van mijn moeder, deze flamigo’s zijn beker houders voor in het zwembad, of badkuip. Ik vind ze helemaal leuk, en hoop er zeker nog wat te genieten in een zwembad. Ik heb nog geen vakantie plannen, maar ik hoop ze wel eventueel mee te kunnen nemen als het zo ver is. lieve MAMA bedankt voor de cadeau’s de afgelopen tijd!

20180612_154706.jpg

Bij de Action heb ik ook Cotton Pads gekocht. Deze Cotton Pads hoor ik steeds vaker zowel online als ofline mensen over praten, met zeer goede ervaring. En als ik zo iets hoor dan wil ik dat natuurlijk ook direct testen. Ze zijn groot van formaat, en schijnen heerlijk zacht te zijn. Ik gebruik altijd wattenschijfjes om mijn makeup te verwijderen, dus ik ben erg benieuwd.

Bij de kruidvat heb ik drie maal Batiste droogshampoo’s gekocht. Deze waren met 25% korting, wat inslaan betekend. Ik gebruik veel droogshampoo in mijn haar, ook om mijn haar net dat extra te geven aan een look. Reviews komen er aan beauty’s, want ik merk dat niet alle varianten voor mij even fijn werken. En dat deel ik natuurlijk graag met jullie. De hierboven afgebeelde droogshampoo’s zijn voor mij drie nieuwe varianten, dus ik ben weer erg benieuwd.

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn aankopen.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s