haar

Colab Dry Shampoo Fresh Fragrance

Hallo beauty’s,

Met het warme weer in de zomer, heeft mijn haar het altijd extra zwaar. Mijn haar is veel doffer en sneller “vies”. Hierdoor grijp ik steeds sneller naar droogshampoo’s, en zo ook vandaag naar de Colab Dry Shampoo Fresh Fragrance. Ik vertel jullie hieronder natuurlijk weer wat ik van deze variant vind en of het de andere droogshampoo’s kan verslaan.

20180329_175523.jpg

De verpakking is mooi blauw, en zelfs bedenkt met een zeemeermin. Niet mijn kleuren zoals jullie misschien wel weten, maar wel erg leuk uitgebracht. De verpakking bevat 200 ML product. De dop bevind zich aan de bovenkant, en heeft een spray. Dit is eigenlijk hoe alle droogshampoo’s gemaakt worden, niks bijzonders maar werkt wel goed in de praktijk.

20180329_175547.jpg

Deze droogshampoo van Colab bevat de geur citroen en sinaasappelbloesem. Hierdoor bevat het product wel parfum, maar dit is zowat in iedere droogshampoo’s. Verder zie je veel standaard ingrediënten die bijna in alle droogshampoo’s ook gebruikt worden.  De Colab Dry Shampoo Fresh Fragrance zou op het haar geen witte waas achterlaten, dit zegt vrijwel iedereen maar wilt niet altijd uitkomen. Ik ben benieuwd, want dit vind ik toch wel het belangrijkste puntje bij een droogshampoo.

20180329_175625.jpg

De geur citroen en sinaasappelbloesem ruik ik persoonlijk niet direct terug in de droogshampoo, maar dat is geen minpunt te noemen. De droogshampoo ruikt wel lekker fris, en dat is het belangrijkste. Een witte waas? Nee dat laat deze droogshampoo ook niet achter, al moet ik wel wat meer moeite doen door het in te masseren in mijn haar. Ja het is een fijne droogshampoo, maar zeker niet mijn favoriet.

De Colab Dry Shampoo Fresh Fragrance zijn bij verschillende winkels te verkrijgen voor € 4.99 euro per stuk ( 200 ML)

Wat voor droogshampoo gebruiken jullie?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s