wonen / decoratie

Flamingo Kaars van de Action

Hallo beauty’s,

Zomers brand ik veel minder kaarsen dan in de winter uiteraard. Maar bij de Action liep ik tegen een te leuke flamingo kaars, die ik zeker niet kon laten liggen. Deze verdween dus zeer snel in mijn mandje (met veel andere spullen), en vandaag wil ik deze graag aan jullie laten zien. Want zoals vele met mij, houd van het flamingo thema dit seizoen.

20180514_140630

De kaars bevat een glazen omhulsel, die roze flamingo’s bevat. De kaars zelf is wit van kleur, en bevat drie lonten verdeeld over de gehele kaars. Op het informatie karton staat niet hoeveel uur de kaars brand en of het een geurkaars is.

20180514_140722

De kaars geurt niet bij het branden hiervan, de kaars kan dacht ik 30 uur branden. Door de drie verdeelde lonten in de kaars brand deze geleidelijk op, wel in combinatie met het lang genoeg aan laten staan. Een kaars die leuk in mijn zomer thema past, en nog een klein prijsje had. Ik ben er erg blij mee, zeker in de late avond uurtjes.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s