make-up·reiniging

Yves Rocher Pur Bleuet Eye Makeup Remover

Hallo beauty’s,

Bij Yves Rocher heb ik laatst een grote bestelling geplaatst. De shoplog daarvan kan je hier bekijken. Hier zat dus ook de Yves Rocher Pur Bleuet Eye Makeup Remover bij, een oog reiniger die je makeup op een milde manier zou verwijderen. Ik heb gevoelige ogen, en wil hier dus zo min mogelijk schadelijke producten voor gebruiken. Ik heb hier al een klein flesje van gebruikt enige tijd geleden, en dat beviel mij wel. Vandaag dus een uitgebreid review voor jullie over de Yves Rocher Pur Bleuet Eye Makeup Remover.

20180621_133305.jpg

De Yves Rocher Pur Bleuet Eye Makeup Remover komt in een doorzichtige plastic verpakking, waarvan de dop zich aan de bovenkant bevind. De dop bevat een klein gaatje waardoor het product gemakkelijk te verdelen is op een wattenschijfje. Verder zie je tekst op de verpakking wat verteld aan jou wat het product doet en hoe het product werkt.

20180621_133330.jpg

Hierboven zie je de ingrediëntenlijst afgebeeld, deze is niet erg lang zoals je kan zien. Ook zie je dat de remover uit twee delen bestaat, het is dus van belang dat je goed schud voor gebruik. Als je goed geschud heb zie je de gehele fles blauw gekleurd is, hierna kan je pas het product op een wattenschijfje aanbrengen. Is makkelijk en snel in gebruik deze Yves Rocher Pur Bleuet Eye Makeup Remover.

20180621_133413.jpg

Deze Yves Rocher Pur Bleuet Eye Makeup Remover reinigt zelfs mijn waterproef makeup. Tevens raken mijn ogen niet geïrriteerd en krijg ik er geen traanogen van, ideaal in gebruik dus. Ook heb je weinig last van product verspilling, omdat het gaatje klein genoeg is en er geen overvloed aan product uit kan komen. Een echte aanrader is deze Yves Rocher Pur Bleuet Eye Makeup Remover en zeker in combinatie met het kleine prijsje.

De Yves Rocher Pur Bleuet Eye Makeup Remover is te koop bij yves Rocher voor € 5.45 euro voor 200 ML.

Wat voor eye makeup remover gebruiken jullie?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s