douche·reiniging·wonen / decoratie

Yves Rocher Vloeibare Handzeep Marvelous Berries

Hallo beauty’s,

Ik had van Yves Rocher heerlijke handzeep staan, kreeg hier ook veel complimenten over. Nu raken deze flacons ook op helaas, en wist ik laatst in de uitverkoop nog twee nieuwe te scoren. Wel een andere geur dan de vorige keer, maar de douchegel was mij al bevallen. Kijken jullie mee naar mijn nieuwe handzeep review?

20180621_140712

De handzeep komt in dezelfde handige pompflacons als de vorige keer. De pomp kan je draaien zodat je deze ook volledig kan afsluiten. Bij het aanschaffen van deze Yves Rocher Vloeibare Marvelous Berries Handzeep zit er een handige tussenstuk tussen. Deze gebruik ik zelf niet meer, te omslachtig in gebruik uiteraard. De verpakking bevat 190 ml.

20180621_140743

Deze Yves Rocher Vloeibare Marvelous Berries Handzeep bevat de geur Marevlous berries en korenbloemwater. Verder zie ik oliën staan citroen en sinaasappel, dat maakt het misschien net dat frisse in de geur? Ieder geval mijn handen ruiken erg goed na het wassen, en voelen ook heerlijk zacht aan. Een echte aanrader, en zeker om net even dat extra toe te voegen bij de wasbak en of aanrecht.

Yves Rocher Vloeibare Marvelous Berries Handzeep kost NU € 2.00 euro voor 190 ml.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s