fashion

Nieuwe Ralph Lauren Roze Handtas

Hallo beauty’s,

Ik was laatst bij de Tk Maxx en hier ben ik zeer goed geslaagd. Ik heb hier twee nieuwe tassen gekocht van Ralph Lauren, waarvan ik vandaag de roze variant wil laten zien. Misschien hebben jullie al een voorproefje gezien via mijn instargam account. Laten we snel hieronder kijken, naar mijn prachtige aankoop.

20180612_161336

Zoals je kan zien is de tas rozen, met witte details erop. De handvatten zijn om over je schouder te dragen. Aan de handvatten zit een label, deze is roze met een witte omleiding net als de gehele tas. Maar het label bevat de welbekende RLL in het goud erop. Op de tas zelf zit aan de voorkant nog een klein vakje, met hierop de gouden RLL letter. Erg stijlvol, en prachtig voor de zomer niet waar?

20180612_161803

Zelfs de binnenkant is prachtig afgewerkt. De tas is aan de binnenkant helemaal goud gekleurd. Ook zie je op de bodem een envelop liggen, deze zit vast in de tas. Deze envelop bevat één rits, en is één open vak. De envelop is precies in dezelfde stijl als de tas zelf. De tas is niet in zijn geheel afsluitbaar, maar met een druksysteem in het midden.

20180612_161525

Ik vind het model prachtig, ik vind de kleurencombinaties prachtig, ik houd van het materiaal die gebruikt is. Ik ben super blij met mijn aankoop, en ga de tas ook zeker gebruiken. Is er dan geen maar? Het is een klein minpuntje, maar het is er toch eentje. Want de hengels van de handvatten is wel wat aan de korte kant. Ik heb gemerkt met één wat dikkere jas, dat de tas op mijn schouders dragen word erg lastig is. Dit kan mijn pret niet drukken, want ik hoop de komende tijd geen dikkere jas nodig te hebben ook.

Deze tas heb ik bij de TK Maxx gekocht voor € 89.99 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Nieuwe Ralph Lauren Roze Handtas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s