douche·reiniging·verzorging

Hema Fame Make It Happens

Hallo beauty’s,

Hema is een winkel waar ik zo af en toe naar binnen loop. Ditmaal met een cadeaubon zoals je hier kon lezen. Mijn ogen werden direct getrokken naar de Fame Make It Happen lijn van de Hema. Deze Lijn bevat meerdere body producten, waarvan ik er twee voor onder de douche heb meegenomen naar huis. Ik ben erg benieuwd hoe de producten bevallen, lezen jullie mee?

20180612_165737

De verpakking is prachtig van kleur, neon roze met gele tekstopdruk. Iets waarvan ik vrolijk werd bij het zien liggen in de winkel. Ik werd helemaal blij dat ik zag dat er een Shower Mousse en een Body Scrub in het assortiment was. Deze twee kon ik dan ook niet laten liggen, en waren zonder enige twijfel in mijn mandje terecht gekomen.

20180612_165905

Deze lijn bevat de geur jasmin, verse citrus en blauwe bessen. De scrub bevat 150 ml product, en de shower mousse bevat 200 ml product. Je kan dus wel even voort onder de douche. De Shower Mousse is een vrij stevige mousse die schuimend de verpakking uitkomt. De Body Scrub bevat lichte scrub deeltjes die de gevoelige huid bijna zeker kan verdragen. Hierdoor maken beide producten ook kans voor vrijwel dagelijks gebruik.

20180612_165824

De Hema Fame Make It Happen lijn is erg zomers, en erg passend bij het warme weer van 2018. Na het douchen voel ik mij erg schoon en super fris, wat uiteraard de bedoeling is van een douchebeurt. De geuren Jasmin, Verse Citrus en Blauwe Bessen ruik je echt terug in de producten. Wederom erg blij met mijn Hema aankopen.

De Hema Fame Make It Happen is in de winkels van de Hema te koop voor € 3.50 euro per stuk.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Hema Fame Make It Happens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s