gadget

Kruidvat 7500 mAH Powerbank

Hallo beauty’s,

Een powerbank gaat altijd mee op reis al is het voor één dagje of voor op vakantie. Als ik weet dat ik mijn telefoon veel ga gebruiken die dag, dan zit er een powerbank in mijn tas. Ik gebruik veel watsapp, instagram en natuurlijk mijn camera om foto’s te maken. Laatst liep ik bij Kruidvat in de winkel, en liep ik tegen een rose gouden powerbank aan. Deze kon ik uiteraard niet laten liggen, en zeker niet omdat ik veel meer uit deze lijn in mijn bezit heb. Kijken jullie hieronder mee naar een review?

20180424_174840

De Kruidvat Powerbank 7500mAH komt in een kartonnen doos. De powerbank is rose goud van kleur. Aan de bovenkant bevind zich een kleine opening, deze is wel erg klein en geen idee waarom dit “handvat” er zit. Aan de onderkant bevinden zich de usb openingen.

20180424_175033

Door het vermogen van de Kruidvat Powerbank 7500mAH, is het mogelijk om meerdere keren je mobiele apparaat op te laden. Voor een iphone 3 x, voor een samsung 2x en je latop 1x. Dit is wel afhankelijk van welke type telefoon je gebruikt. Ik bezit zelf een Samsung Gallaxy S7 Edge, hiermee kan ik 2,5 x mijn telefoon opladen. De powerbank is licht van gewicht en handig mee te nemen. Ook geschikt voor ieder soort apparaat, ideaal dus. Ik ben blij met mijn aankoop.

De Kruidvat Powerbank 7500mAH is te koop bij Kruidvat voor € 12.99 euro.

Liefs Soraya

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s