haar·verzorging

Lidl Cien Sun Care Hairspray

Hallo beauty’s,

Mijn haar droogt erg snel uit met dit warme weer, en ik ben daar vast niet alleen in. Je hoort erg veel over je lichaam beschermen tegen de zon, maar weinig over het beschermen van je haar. Maar ik wil hier vandaag verandering in brengen, want ik heb bij de Lidl de Cien Sun Care Hairspray gekocht. Vandaag laat ik jullie weten wat ik hiervan vind, of het helpt en of het aanschaffen de moeite waard is. Lees daarom snel verder hieronder.

20180514_141428.jpg

De Cien Sun Care Hairspray komt in een doorzichtige verpakking met twee stickers erop. Op deze stickers vind je informatie en vrolijke tekeningen. Hierdoor oogt de verpakking fris en zomers. De dop is een spray variant waardoor je direct op het haar kan sprayen. De verpakking bevat 150 ml aan product.

20180514_141440.jpg

 

De lijst met ingrediënten is niet erg lang, maar wel zie ik wat uitdrogende stoffen hierin verwerkt. Hierdoor ben ik erg benieuwd naar de werking in mijn haar, zeker in deze droge tijden. Verder zie je op de achterkant een beschrijving van hoe het product te gebruiken.

20180514_141546.jpg

De Lidl Cien Sun Care Hairspray is gemakkelijk in gebruik, door de spraydop die is toegevoegd aan het product. Ook merk ik dat het een frisse neutrale geur heeft, maar wees niet bang want je haar ruikt hierdoor niet extra. Ik merk na flink aantal dagen dat mijn haar niet vet word, niet (nog meer) uitdroogt. Wel vind ik dat mijn haar na het sprayen wat minder soepel valt, maar hoe langer de warmte hoe meer mijn haar daarop reageert. Ik ben tevreden en gebruik deze spray als ik zeker weet dat ik mijn haar voor een lange tijd blootstel aan de zon.

Deze  Lidl Cien Sun Care Hairspray is te koop bij de Lidl filialen en kost rond de € 4.00 euro voor 150 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s