douche·haar·reiniging·verzorging

Dove Nourishing Secrets Invigorating

Hallo Beauty’s,

Dove producten heb ik niet vaak in mijn bezit, dit is best jammer natuurlijk. Want Dove is een fijn merk, een merk wat mijn moeder wel altijd gebruikt voor onder de douche. Ik heb hierom drie producten aangeschaft uit de Nourishing Sectrets lijn, in de variant Invigorating. Ik heb de Body Wash, Bodylotion en de Shampoo in mijn bezit. Deze lijn is verrijkt met Avocado, ben jij benieuwd wat dit doet met je huid? Lees dan snel verder hieronder.

20180612_153234.jpg

De verpakkingen zijn herkenbaar voor Doveliefhebbers. Deze verpakkingen zijn ook altijd handig in gebruik, en staan stevig in de badkamer. De verpakkingen zijn versiert met de avocado’s die voor deze lijn zijn gebruikt. Herkenbaar en doelgericht dus van Dove. Bij alle drie de varianten zitten de openingen aan de bovenkant, ik houd ervan dat ze een dezelfde stijl hebben uitgebracht.

20180612_153250.jpg

Deze lijn is verrijkt met Avocado’s en Calendula. Deze ingrediënten zijn beide zeer goed voor de huid, het verzorgd en verzacht de huid. Avocado’s worden dan ook al eeuwen gebruikt als voedende en helende ingrediënt. In alle drie de producten zitten dan ook de avocado’s en calendula verwerkt.

20180612_153411.jpg

Avocado’s ruiken niet erg, hierdoor ruikt de lijn meer naar calendula. Dit geeft een fris ruikende badkamer, waarvan ik zeker kan genieten. Ook reageert mijn huid en haar goed op deze  Dove Nourishing Secrets Invigorating lijn. Ik merk geen grote verschillen, maar nadelen kan ik zeker niet benoemen. Ik ga deze drie producten zeker opmaken, en zelfs mijn vriend gebruikt deze lijn op zijn tijd.

De Dove Nourishing Secrets Invigorating lijn is bij o.a. bij de drogist te koop. Alle drie de varianten bevatten 250 ml product.
– Dove Body Wash € 3.59 euro.
– Dove shampoo € 3.89 euro.
– Dove Body Lotion € 6.49 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s