haar

Batiste Blush Droogshampoo

Hallo beauty’s,

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik enorme fan van Batiste. Niet alle geuren en werkingen bevallen mij, ik heb zeker mijn favorieten er tussen zitten. Vandaag heb ik voor mij weer een nieuwe Batiste getest, ditmaal de Batiste Blush Droogshampoo. Een prachtige roze verpakking, en een heerlijke geur. Lezen jullie mee of deze in het rijtje favorieten terecht komt?

20180612_155026.jpg

De verpakking is helemaal in mijn straatje, de kleuren en printjes daar houd ik van. De Batiste Blush Droogshampoo komt in 200 ml. De spraydop bevind zich aan de bovenkant, en is gemakkelijk in gebruik. Ik ben van de buitenkant alleen al fan.

20180612_155104.jpg

De Batiste Blush Droogshampoo verfrist je haar. De droogshampoo heeft een boemige geur, wat erg lekker ruikt. De spray zou ervoor zorgen dat je haar volume en textuur krijgt.

De Batiste Blush Droogshampoo houd je op ongeveer 30 cm afstand van haar af bij het sprayen. Na het sprayen masseer je de droogshampoo in en kan je jou haar in gewenst model brengen.  Wel is het belangrijk de droogshampoo te schudden voor gebruik!

20180612_155153.jpg

De Batiste Blush Droogshampoo ruikt niet alleen lekker, maar doet zijn werk ook goed. De droogshampoo laat geen witte waas achter, zorgt ervoor dat mijn haar niet meer vet oogt en brengt na gebruik nog mijn haar gemakkelijk in model. Ik kan eindelijk weer zeggen, dat ik een Batiste droogshampoo bij mijn favorietenlijst kan toevoegen.

De Batiste Blush Droogshampoo is te koop bij de drogist voor € 5.59 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

 

Een gedachte over “Batiste Blush Droogshampoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s