verzorging

Yves Rocher Sensitive Végétal Crème

Hallo beauty’s,

Gezichtscrème is een musthave die minimaal twee keer per dag aangebracht wordt op mijn gezicht. Hierdoor ben ik altijd zoekende naar goed werkende creme’s die zowel mijn gevoelige huid kalmeren en eventueel mijn rode vlekken aanpakken. Laatst heb ik goed geshopt bij de Yves Rocher winkel, en ben ik o.a. geslaagd voor de Sensitive Végétal crème. Wat deze crème precies doet? Dat lees je hieronder.

20180621_132520.jpg
Volg je mij al op Instagram?

De verpakking past helemaal in mijn straatje, wit met roze details erop. Dit is toevallig, maar wel erg mooi meegenomen natuurlijk. De crème komt met een inhoud van 50 ml, en is daarom wel erg handzaam. De dop is groot van formaat, waardoor je gemakkelijk bij de inhoud komt. Hygiënisch vind ik dit soort potjes niet, maar wel handig in gebruik.

20180621_132723.jpg

Volgens de site van Yves Rocher:

Voor deze crème is een extract van de Siegesbeckia Orientalis geselecteerd, omdat deze soort een bewezen* dermo-verzachtende werking heeft.
Het extract heeft, net zoals een cataplasma, een kalmerende, hydraterende en beschermende werking op de huid.* 
Dag na dag reageert de huid steeds minder heftig. 
De lichte crème versmelt met de huid en kalmeert huidirritaties.

Hierdoor ben ik erg benieuwd geworden hoe mijn gevoelige huid erop reageert. Mijn huid heeft hydratatie nodig, dit merk ik doordat het droog aanvoelt en ook tekenen heeft van droogheid.

20180621_132843

De Yves Rocher Sensitive Végétal Crème voelt vrij dik aan, dit had ik niet verwacht. Ik merk wel bij het in masseren hiervan dat de crème luchtig aanvoelt op mijn gezicht. Ook merk ik dat de crème snel intrekt, dit vind ik een enorme pluspunt. Mijn huid voelt niet droog en trekkerig aan, wel merk ik dat de crème mijn droge neusvleugels niet helemaal trekt. Maar met dit warme weer, is niks voldoende volgens mij. Ik vind de crème een aanrader zeker in verhouding met de prijs, ingrediënten en de werking hiervan.

De Yves Rocher Sensitive Végétal Crème is te koop bij Yves Rocher en NU TIJDELIJK voor € 9.50 euro i.p.v. € 15.90 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s