douche·reiniging

Yves Rocher Douchegel Oui à l’Amour

Hallo beauty’s,

Zoals jullie weten ben ik fan van de producten van Yves Rocher. Ik heb een parfum aangeschaft genaamd Oui á l’Amour. Maar ik kwam erachter dat er een douchegel uit dezelfde lijn bestond. Deze kon ik natuurlijk niet laten liggen, en heb deze direct mee besteld met mijn bestelling. Kijken jullie mee of dit net een succes is als het parfum?

20180621_133729

De Yves Rocher Douchegel Oui à l’Amour komt in een doorzichtige plastic flacon, met een dop aan de bovenkant. Hiermee is de douchegel gemakkelijk te doseren, waardoor de douchegel zuinig in gebruik is. De verpakking bevat wat tekstopdruk met informatie. Handig in gebruik, en staat netjes in de badkamer.

20180621_133737

De verpakking van van gerecycled plastic gemaakt.
De Yves Rocher Douchegel Oui à l’Amour is verrijkt met biologische korenbloemwater, en bevat bloemnoten. Ik vind de geur erg tegenvallen, en dan bedoel ik de sterkte ervan. Helaas vult de geur mijn badkamer niet rijkelijk, en dat had ik wel gehoopt. Zeker omdat dit een aanvulling is op het parfum.

20180621_133814

Hoe zeer ik fan ben van het parfum, hoe teleurgesteld ik ben ik de douchegel. De Yves Rocher Douchegel Oui à l’Amour ruikt weinig, schuimt weinig en dat is toch wel iets wat je van geparfumeerde douchegel zou verwachten. Helaas valt de douchegel tegen, maar wel de moeite waarom om deze fles op de gebruiken.

De Yves Rocher Douchegel Oui à l’Amour is te koop bij de Yves Rocher winkel voor € 13.90 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Yves Rocher Douchegel Oui à l’Amour

  1. Jammer dat de douchegel zo tegenviel, zeker voor de prijs die j ervoor hebt betaalt. Yves Rocher is volgens mij wel Cruelty Free en dit blog van jou inspireert me eens op hun webshop te kijken of daar wat tussenzit voor mij. Bedankt! 🙂 xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s