reiniging

Garnier SkinActive Botanische Tonic

Hallo beauty’s,

zoals je misschien wel weet, ben ik laatst overgestapt van reinigingsmerk. Ditmaal heb ik gekozen om Garnier SkinActive uit te proberen, wat gewoon te halen isbij iedere drogisterij. Vandaag wil ik het specifiek hebben over de Garnier SkinActive Botanische Tonic, want even geleden kon je al een review vinden over de reinigingsmelk. Benieuwd wat ik over de Toner te zeggen heb? Lees dan snel verder hieronder.

20180424_174027

De verpakking is gelijk aan de reinigingsmelk van Garnier, zowel handig als hygiënisch in gebruik. Ook bij de Garnier SkinActive Botanische Tonic bevind zich de dop aan de bovenkant en bevat de flacon veel tekst en uitleg. De Garnier SkinActive Botanische Tonic bevat 200 ml product, en kan dus een lange tijd meegaan.

20180424_174043

Ook hierin zit rozenwater verwerkt, net als in de reinigingsmelk. Ook deze Garnier SkinActive Botanische Tonic bevat GEEN Parabenen, Siliconen en Synthetische kleurstoffen. Deze formule bevat 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, die veelal plantaardige herkomst hebben. Ideaal dus om te proberen voor mijn gevoelige huid.

20180424_174118

Over de Garnier SkinActive Botanische reinigingsmelk was ik al tevreden. Maar ook over de Garnier SkinActive Botanische Tonic heb ik niet te klagen. Mijn huid raakt er niet geïrriteerd van, het product voelt fris en verkoeld heerlijk. De toner haalt de laatste restjes make-up en vuil van mijn gezicht af. Ideaal in gebruik dus, ook voor een wat gevoelige huid.

De Garnier SkinActive Botanische Tonic is te koop bij de drogist voor € 3.99 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Garnier SkinActive Botanische Tonic

  1. 3,99 is niet veel voor zo’n goede toner. Leuk blog! <3. Ik mis mijn garnier producten wel heel erg hoor sinds ik Cruelty Free ben gegaan. Echt jammer. Ik zou er bijna mee ophouden en gewoon weer overtappen op Garnier 😛 Maar ik doe het niet. Top blog heb je, blijf je volgen! xxx Mentje

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s