reiniging·verzorging

Hydrogel Lip Mask van de Action

Hallo beauty’s,

Mijn lippen zijn erg droog op dit moment. Dit betekend brandende lippen en velletjes op mijn lippen. Hierdoor zitten al mijn lipsticks niet optimaal, en daar wou ik wat aan doen. Toevallig liep ik bij de Action, en spotte ik een lip masker van nog geen € 1.00 euro. Deze kon ik natuurlijk niet laten liggen, en is in mijn mandje terecht gekomen. Maar is dit masker ook echt iets? Wil je dat weten, lees dan snel verder hieronder.

20180405_180600.jpg

De verpakking van de Hydrogel Lip Mask is rood/rozig met wit. De Lip Mask zit goed verpakt, want in deze verpakking zit nog een plastic verpakking waarin het lip masker zich bevind. Op de achterkant van de verpakking zie je een gebruiksaanwijzing en wat voor ingrediënten dit lip masker bevat. Praktisch en vooral heel duidelijk, niks mis mee tot nu toe.

20180405_180621.jpg

Het lip masker geeft duidelijk aan hoe je het masker moet aanbrengen, hoelang je het moet laten zitten en wat je met de overige sappen op je lippen kan doen. Helemaal onderaan staat een lijst met ingrediënten, ik zie hier geen hele schokkende ingrediënten tussen staan. Ik ben ook niet heel kieskeurig als het om maskers gaan merk ik de laatste tijd. Misschien toch wat meer op letten?

20180811_192509.jpg

Mijn excuses voor de slechte foto. Ik lag heerlijk in bad te ontspannen, en dacht mijn lip verzorging kan ik wel tegelijkertijd doen. Maar zoals je kan zien, lag ik al in bad, en bezit ik over zeer weinig en slecht licht daar. Het masker is doorzichtig, en voelt siliconen aan. Erg makkelijk in gebruik, en zeker een aanrader waard. Want het masker is gemakkelijk te plaatsen, blijft goed zitten, en voelt goed vochtig aan. Hierdoor waren mijn lippen na het gebruik van de Hydrogel Lip Mask een stuk beter. Mijn lippen voelde zacht aan en ik had geen branderig effect meer op mijn lippen.

Dit Hydrogel Lip Mask heb ik gekocht bij de action en was onder de € 1.00 euro, voor eenmalig gebruik.

Liefs Soraya

Advertentie

6 gedachten over “Hydrogel Lip Mask van de Action

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s