boeken

Grammie: Het Instagram Magazine van tegenwoordig!

Hallo beauty’s,

Zoals velen van jullie wel weten ben ik actief op Instagram onder de naam aboutsbstyle. Helaas ben ik geen doorgewinterde Instagrammer, en kan ik zeker wel wat hulp gebruiken hierbij. Nu volgde in al een tijdje een super leuk account, die beheerd wordt door Amber. Deze prachtige dame heeft buiten haar kennis die ze deelt op Instagram en met haar bedrijf The Social Goodgirl ook een prachtig “tijdschrift” uitgebracht. En uiteraard kon deze niet ontbreken in mijn collectie. Omdat ik veel bewondering voor deze vrouw heb, deel ik voor jullie vandaag het Grammie Magazine online op mijn site. Laten we verder praten hieronder!

20180329_173325.jpg

Allereerst kijk even naar de voorkant van het Magazine! Het is prachtig vormgegeven met pasteltinten, prachtige illustraties. Het is een pakkende voorkant, want om aandacht vraagt. Het Grammie Magazine bevat maar liefst 160 pagina’s aan plezier.

20180329_173511.jpg

Uiteraard ga ik jullie niet teveel verklappen, want het is natuurlijk veel leuker om zelf een exemplaar te bemachtigen. En deze heerlijk op een zomerse middag in de tuinstoel door te bladeren. Maar ik wil natuurlijk wel iets kwijt, want het Grammie Magazine is gemakkelijk ingedeeld, zoals je hierboven kan zien in verschillende hoofdstukken. Het boek bevat niet alleen tips van Amber zelf maar ook van een heleboel andere Instagrammers. Dit maakt het magazine veelzijdig, en hierdoor krijg je genoeg stof om zelf aan de slag te gaan.

20180329_173646

Ik wou eerlijk gezegd gewoon even melden dat je een kijkje moet nemen op het account van Amber, onder haar bedrijfsnaam the socialgoodgirl.

Waar je veel tips en vooral inspiratie kan opdoen, mocht je nog verder willen groeien in je Instagram skills dan ben je bij haar ook zeker aan het goede adres. Ze geeft verschillende cursussen die je kunt volgen, wie weet het proberen waard? Ik moet er nog even tegenop sparen, maar die cursus voor mij gaat er zeker een keertje komen!

Wil je het Grammie Magazine kopen? klik dan hier voor naar haar website te gaan.

Bedankt voor het lezen, en ik hoop dat jullie mijn blijheid niet teveel vonden dit keer 🙂

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s