fashion·gadget

Kledingstomer van Philips GC300

Hallo beauty’s,

Strijken is zeker niet mijn hobby, en doe ik ook vrijwel nooit. Ik houd hier ook graag rekening mee met het aanschaffen van nieuwe kleding. Helaas is strijken niet onontkoombaar, en zocht ik naar alternatieven. Toevallig liep ik tegen de philips compact solution for easy de-wrinkling GC300 bij de Kruidvat. Mijn nieuwsgierigheid en de prijs hebben mij overgehaald om deze kledingstomer te kopen. Vandaag vertel ik jullie wat meer over de kleding stomer, lezen jullie weer mee?

 

20180516_135212.jpg
Volg jij mij al op instagram?

De philips compact solution for easy de-wrinkling GC300 is compact en licht van gewicht. De handstomer is wit met lichtblauwe details, die de vormgeving tot zijn recht laten komen. De stomer is bij de Kruidvat gekocht en was in de actie. In de doos zit de handstomer, beschrijving, maatbeker en een borstel  verpakt.

20180516_135337.jpg

De handstomer heeft de volgende kenmerken;
– 1000 W
– Tot 20g/min continue stoom
– 45 seconden opstarttijd
– Veilig op alle stoffen
– Verwijdert geuren
– Bevat een borstel
Wat ik vooral super blij van werd is de opstarttijd, ik houd van snel kunnen handelen. Maar ook vind ik erg belangrijk dat de handstomer op alle stoffen te gebruiken is, hierdoor hoef ik niet na te denken voor gebruik.

De handstomer is gemakkelijk te bedienen. De handstomer bevat een aan en uit knop, een lichtje geeft aan als de handstomer klaar is voor gebruik. Ook bevat de handstomer een knopje die je ingedrukt kan houden voor het stoom.

20180516_135508

 

De philips compact solution for easy de-wrinkling GC300 is gemakkelijk in gebruik. De handstomer start snel op, is gemakkelijk bij te vullen en is licht van gewicht. De kreukels verdwijnen gemakkelijk uit de kleding, zeker als je het onder de knie krijgt. Ik ben erg blij met deze aankoop, en ga hiervan veel gebruik maken.

De philips compact solution for easy de-wrinkling GC300 heb ik bij de kruidvat gekocht voor € 24.99 euro. Bij andere aanbieders te koop voor € 49.99 euro!

Liefs Soraya

Advertentie

Een gedachte over “Kledingstomer van Philips GC300

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s