verzorging

Primark Face Gel Mask

Hallo beauty’s,

Verkoeling zoeken we allemaal in de zomer. Maar onze huidjes reageren ook op de warmte. Ik heb daarom een verkoelende Face Gel Mask gekocht bij de Primark. Dit masker kwam afgelopen weken zeer vaak van pas, zeker als verkoeling voor het slapen gaan. Kijken jullie mee over wat voor masker ik het heb?

20180522_171837

 

Alweer roze? Dit keer is dat toevallig, want meerdere kleuren heeft Primark niet in het assortiment. Maar of ik dat erg vind? Nee zeker niet hoor. Dit is een Primark Face Gel Mask, die verkoeling aan het hele gezicht geeft. Dit masker past op ieder gezicht want is verstelbaar met klittenband aan de achterzijde.

Voor gebruik twee uurtjes in de koelkast neerleggen, hierna aanbrengen op het gezicht.

20180522_171857.jpg

De Primark Face Gel Mask is echt zijn geld waard. Ik heb de afgelopen weken zoveel gebruik gemaakt van het masker. Het verkoeld mijn gezicht na warme dagen, en heeft een goed effect op mijn huid. Zeker mijn huid rondom mijn ogen. Een echte musthave al zeg ik het zelf.

Dit Primark Face Gel Mask is te koop bij de Primark voor € 3.00 euro.

Liefs Soraya

p.s. o.a. actie foto’s hiervan zien? Kijk dan op mijn instagram.

3 gedachten over “Primark Face Gel Mask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s