haar

L’Oréal Paris Elnett Satin Volume Excess Haarlak

Hallo beauty’s,

Haarlak is een product wat ik vaak gebruik. Daarom is het voor mij ook erg belangrijk dat de haarlak goed werkt, niet vet oogt en ook niet de gehele dag ruikt. Ik ben best kieskeurig in mijn haarlak, want mijn haar moet vaak rond de 15 uur in model blijven zitten. Ik tetse voor het eerst de L’Oréal Paris Elnett Sattin Volume Excess Haarlak, echter ben ik niet tevreden hierover. Wil jij weten waarom? Lees dan hieronder verder.

IMG_1873.JPG

Aan de verpakking ligt mijn ontevredenheid niet. Want wie houd er nou niet van een gouden bus op de kaptafel? De gouden met zwart gedetailleerde bus van Elnett is mooi voor het oog. Ook is de bus handig in gebruik, dit omdat de dop aan de bovenkant bevind, en de spray vrij breed is.

IMG_1876.JPG

De  L’Oréal Paris Elnett Sattin Volume Excess Haarlak heeft een micro-verstuiving, hierdoor verdeeld de haarlak zich netjes over het haar heen. De haarlak spray je van ongeveer 30 cm afstand op het haar. Ook zou de haarlak gemakkelijk uit te borstelen zijn, dit zou zo enorm pluspunt wezen. Want daar kunnen veel haarlaks nog wat van leren.

IMG_1878

Maar helaas werkt deze  L’Oréal Paris Elnett Sattin Volume Excess Haarlak niet voor mij. Het gemakkelijk uitborstelen is wel waar, en dan ook een enorm pluspunt. Maar de haarlak wordt door de spray niet mooi verdeeld, maar dit is niet het ergste punt. De geur van de haarlak, die is erg sterk. Maar de geur van de haarlak is niet alleen bij het sprayen, je ruikt het de gehele dag door. Ook kan ik niet geloven dat de geur die vrij komt goed is voor de gezondheid. Ik sta iedere ochtend compleet mijn longen uit mijn lijf te hoesten tijdens en na gebruik. Nee hierdoor een enorme afknapper, en gebruik ik deze bus ook zeker niet op.

De  L’Oréal Paris Elnett Sattin Volume Excess Haarlak zijn bij veel winkels te koop zowel online (bijv, Bol.com) als offline (kruidvat) en kost € 8.99 euro. Let op! vaak zijn er actie’s en kan je deze dus goedkoper inslaan.

Liefs Soraya

2 gedachten over “L’Oréal Paris Elnett Satin Volume Excess Haarlak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s