verzorging

The Body Shop – Pink Grapefruit Handcream

Hallo beauty’s,

Handcrème is een product wat ik zeer weinig gebruik. Ik vind het altijd veel te lang duren voordat een product is ingetrokken, en heb daar zeker geen geduld voor. Maar ik merk dat mijn handen de laatste tijd meer verzorging nodig hebben. Dit merk ik door dat ze droog zijn, velletjes bij de nagelriemen, trekkerig gevoel. Een lange tijd geleden heb ik van The Body Shop handcrème gekocht. Nu was het mooi tijd om deze te proberen, mijn bevindingen hiervan kan je onderaan lezen.

IMG_1861.JPG

De verpakking vind ik helemaal leuk, en dat is zeker Soraya proef. De tube bevat 30 ml, en is hierdoor gemakkelijk mee te nemen in je handtas. De tube is zilver met licht roze en perzik (Beschrijf ik dit goed?) van kleur. De dop bevind zich aan de onderkant van de tube, en bevat een kleine opening. Hierdoor zeer gemakkelijk te doseren, waardoor er geen geknoei ontstaat met teveel product.

IMG_1869.JPG

De handcrème is op basis van een gelcrème. De handcrème is gemaakt op basis van roze grapefruitolie, en zou snel intrekken. De The Body Shop – Pink Grapefruit Handcream zou snel intrekken, en de handen/nagelriemen verzorgen.

IMG_1871.JPG

Laten we beginnen met de geur van deze handcrème, want wat is deze heerlijk. De grapefruit geur is hierin duidelijk te herkennen, maar dat maakt de handcrème zo fris en speciaal. De handcrème is gemakkelijk te verdelen over de handen, en trekt inderdaad snel in. Ik moet eerlijk dat ik het liefst alleen handcrème gebruik voordat ik ga slapen, hierdoor heeft het de meeste kans bij mij om in te trekken. Deze tube is dan ook op mijn nachtkastje beland, en ik probeer zoveel mogelijk mijn handen hiermee in te smeren. Mijn handen voelen zacht en gehydrateerd aan.

Deze The Body Shop – Pink Grapefruit Handcream is te koop bij The Body Shop voor € 5.50 euro voor 30 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “The Body Shop – Pink Grapefruit Handcream

  1. Leuk blogje weer! 🙂 Handige tip om handcreme ’s avonds te gebruiken. Ik denk dat ik hetzelfde ben als jij. Ik gebruik het ook nooit omdat het maar niet intrekt en je dan rondloopt met van die vette handen. 1 keer onbewust door je haar vegen en dag gewassen haartjes 😛

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s