feestdagen·persoonlijk

Hiep Hiep Hoera vandaag 3 Jaar

Hallo beauty’s,

Vandaag kan ik mijzelf feliciteren met een verjaardag, want Aboutsbstyle bestaat alweer drie jaar. Dit had ik nooit durven te dromen, en al helemaal niet voor zo een lange tijd. Maar eerlijk is eerlijk ben ik drie volle jaren actief geweest? Wat is er allemaal verandert zowel privé als zakelijk? Hieronder neem ik jullie graag mee in een klein overzicht van de afgelopen drie jaar.

Allereerst wil ik jullie natuurlijk bedanken dus, BEDANKT! Want zonder jullie support had ik nooit zover gekomen. Het is een hobby/passie die ik graag uitvoer, maar zonder lezers is dat natuurlijk een stuk ongezelliger.

IMG_1743

-Blog:
Drie jaar geleden ben ik begonnen met mijn blog Aboutsbstyle, en dat is voor mijn gevoel al erg lang geleden. Ook omdat ik er iets minder als een jaar tussen uit ben geweest. Wil jij weten waarom? Klik dan hier voor een uitgebreid verslag daarvan. Ook merk ik dat mijn reviews uitgebreider zijn geworden, en is mijn foto stijl verandert. Dit verandert nog steeds, ook omdat ik hierin nog veel te leren heb. Ik ben weer aardig op weg aan het krabbelen naar meer bekendheid en meer lezers. Dit is natuurlijk fantastisch!

Buiten het bloggen om werk ik in de ouderenzorg, hieruit haal ik veel blijdschap. Ik heb hier een 32 uur contract, en werk onregelmatige diensten. Dit is een heerlijke variatie, die goed te combineren valt op alle vlakken.

IMG_1853.JPG

-Privé:
Privé ben ik nog steeds gelukkig met mijn vriend, en zijn wij inmiddels alweer één jaar samen. Ook woon ik nog steeds met mijn huisgenoot samen, en geniet ik nog dagelijks van onze grote tuin. Ik ben erg tevreden, en alles gaat ook goed privé. Hierin zijn er weinig nieuwtjes te vertellen “helaas”. Zeker als je mijn blogpost heb gelezen die ik hierboven heb gelinkt, snap je dat er geen nieuwtjes zijn verder.
Ik ben binnenkort jarig en dan heb ik ook eindelijk mijn eerste vakantie van dit jaar. Ik merk dat ik hier erg veel behoefte aan heb. Geen verplichtingen en alleen maar leuke dingen doen. Ik ben nog zoekende om een leuk hotelletje te boeken voor mij en mijn vriend samen. Maar uiteraard horen jullie dat van mij, zeker als je mij op instagram volgt.

-Toekomst:
Ik wil graag blijven bloggen, en dit misschien gaan uitbreiden met Youtube. Ik ben achter de schermen druk aan het kijken/zoekende naar wat voor mij haalbaar is. Maar ook welke kant ik hiermee op wil. Verder heb ik geen grote plannen en of wensen op korte termijn. Ik laat het graag op zijn beloop gaan, en geniet van iedere dag die ik heb.

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle steun, likes, berichtjes, volgers en veel meer! Ik hoop dat jullie bij mij in de buurt blijven en dat ik jullie nog verder kan inspireren en vermaken op mijn kanalen.

Op mijn Instagram deel ik een aantal bijzondere storie’s, neem dus vooral een kijkje vandaag!

Liefs Soraya

Volgen jullie mij ook al op:
Instagram
Facebook
Bloglovin
Twitter 

4 gedachten over “Hiep Hiep Hoera vandaag 3 Jaar

  1. Hartelijk gefeliciteerd dame!

    Je een ontzettende groei doorgemaakt. Qua foto’s, maar ook qua leesbaarheid van de artikelen (beter geschreven) en qua diepgang. Leuke foto’s hierboven. Ga zo door! Ik kom nog steeds graag kijken hier.

    Liefs,
    Regina

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s