douche·reiniging·verzorging

The Ritual Of Hammam Sea Salt Hot Scrub

Hallo beauty’s,

Een keer per week scrub ik mijn gehele lichaam onder de douche. Maar een goede scrub vinden is nogal lastig. Er zijn veel structuren in scrubs te vinden. maar ook houd waar houd je persoonlijk van? Houd je van oliën erin verwekt? of juist van een zachte scrub? Ik koos dit maal voor een scrub van Rituals, de Sea Salt Hot scrub. Ik vertel jullie vandaag over de ervaring, lezen jullie mee?

IMG_1882.JPG

De rituals – The Ritual Of Hammam Sea Salt Hot scrub komt in een blauwe verpakking met gouden en witte details. Erg mooi in de badkamer, passend bij de naam en het gebruik. Mooie keuze van Rituals om de verpakking zo te designen. De draai dop bevind zich aan de bovenkant, wat tevens een enorme grote opening geeft. Ik persoonlijk vind dit soort verpakkingen niet erg handig, zeker niet onder de douche. Altijd komt er water in, en helaas een kleine douche dus veel “wegstap” ruimte van het water is er niet. Maar dat is natuurlijk persoonlijk, heel erg is het niet natuurlijk.

IMG_1884.JPG

De lichaamsscrub is op basis van [uur zuiverende zeezout met verwarmde Gember en verfrissende Eucalyptus. De scrub heeft een voedend en zuiverend effect voor de huid en zou een tintelend gevoel geven bij gebruik. Ik ben erg benieuwd hiernaar natuurlijk toen ik dit las. Ik vind de Eucalyptus geur zeer goed aanwezig, en heerlijk ruiken in de badkamer. Je kan niet om deze geur heen, dus hiervan moet je wel houden.

IMG_1888.JPG

The Ritual Of Hammam Sea Salt Body Scrub is een goede scrub. Wel is de scrub aan de harde kant, dus hiervan moet je houden. Tijdens het scrubben vind ik mijn huid langzaam bedekken in een zacht laagje van heerlijk ruikende oliën. De scrub tintelt inderdaad op het lichaam, wat een apart maar verrassend effect geeft. Wennen hieraan is niet nodig, want het voelt super aan op de huid. Een echte aanrader de scrub als je van harde scrubs huid. Let wel op dat je zo een krachtige scrub niet te vaak gebruikt.

Deze Ritual Of Hammam Sea Salt Scrub is zowel online als in de winkels van de Rituals te koop voor € 19.50 euro voor 450 gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s