haar

Batiste Sweetie Droogshampoo

Hallo beauty’s,

Droogshampoo is een redder in nood bij slechte haar dagen en of voor vettig haar. Ik gebruik regelmatig droogshampoo, en test ook veel verschillende. Vandaag test ik een droogshampoo van Batiste, die ik voornamelijk alleen al heb gekocht voor de verpakking. Ik ben fan van Batiste, en ben dan ook benieuwd of deze Sweetie mij bevalt.

20180612_163007.jpg

Zoals ik hierboven al zij, ben ik gevallen voor de verpakking. Snappen jullie waarom? Ik vind de roze met paarse details erg leuk, maar ook de poppetjes erop spreekt mij erg aan. De spraydop bevind zich aan de bovenkant, zoals alle droogshampoo’s. De verpakking bevat 200 ml.

20180612_163047.jpg

Droogshampoo spray je vanaf ongeveer 30 cm vanaf je haar op de haarwortels/hoofdhuid. Dit doe je op jou geselecteerde stukken, deze zijn bijvoorbeeld vet of hebben net even wat meer nodig. Na het sprayen masseer je de droogshampoo in het haar, en kan je jou haar in gewenst model brengen.

20180612_163126.jpg

Deze Batiste Sweetie Droogshampoo bevalt mij uitstekend. De droogshampoo geeft zowat geen witte waas (goed inmasseren en geen probleem), ruikt lekker maar iet te overweldigend, en de verpakking is super leuk. Ik ben blij met mijn aankoop, en ook de Sweetie kan in mijn Batiste rijtje komen te staan.

Batiste droogshampoo is bij de drogisterij te koop voor € 5.59 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s