douche·reiniging

Action Smurfin Bath Fizzer

Hallo beauty’s,

Action is een winkel waar ik graag kom. Maar ik koop weinig tot geen beauty gerelateerde artikelen. Totdat ik een roze Smurfin zag liggen, die je ook nog is in bad kan gebruiken. Ik kon het niet laten en ben diezelfde week nog in bad gegaan. Maar is mijn blijdschap waar gemaakt? Hieronder kan je het lezen.

20171204_143137.jpg

De Action Smurfin Bath Fizzer is roze van kleur, en bevat een plaatje OP de verpakking. De Bath Fizzer heeft zelf dus geen afdrukken, en bevat alleen een roze kleur. Erg jammer, maar eigenlijk verwachte ik ook niet veel meer. Ik kon deze schattige Smurfin natuurlijk niet laten liggen, en ook zeker niet voor het kleine prijsje.

20180906_183536.jpg

Helaas bleek het een grote flop te zijn. De Bath Fizzer schuimde niet, verkleurde het water niet, rook niet en brokkelde helemaal niet uit zichzelf. Met een beetje hulp viel het wel uit elkaar maar ook dat gaf totaal geen effect helaas. Zelfs voor een klein prijsje is het zonde om aan te schaffen. Nee Smurfin wordt nooit meer opnieuw gekocht door mij.

De Smurfin Bath Fuzzer is te koop bij de Action, en bevat 60 gram product.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Action Smurfin Bath Fizzer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s