verzorging

The Body Shop – Strawberry Softening Body Butter

Hallo Beauty’s,

Mijn lichaam kan echt wel beter verzorgd worden op het gebied van butters, bodylotions en noem het maar op. Ik ben vaak veelte ongeduldig, vind het lang duren voordat het is ingetrokken, Maar gun mij vaak ook geen tijd. Nu heb ik een Body Butter van The Body Shop in mijn bezit, en kon ik het natuurlijk niet laten om deze te testen. Wat gelijk voor mij een goed excuus is om vaker mijn lichaam in te smeren. Na een aantal weken trouw en regelmatig gesmeerd te hebben, is hier een review voor jullie.

IMG_1927.JPG

Er zijn veel verschillende Body Butters te koop bij de The Body Shop. Ik heb de Strawberry Softening in mijn bezit. Ik heb helaas ALLERGISCH voor aardbeien, deze eten gaat dus niet! Maar ik houd zo van de geur en kleur. Ik ben daarom verliefd op de geur. De verpakking doet mij ook aan aardbeien denken, je kan hier immers niet omheen. Mooie grote opening bovenop de verpakking, handig in gebruik.

IMG_1929.JPG

 

Volgens The Body Shop zitten er veel gezonde ingredienten in voor de huid. Zo zitten er koudgeperste aardbeienzaadolie in verwerkt, en zit er een overheerlijke aardbeiengeur aan. De The Body Shop Strawberry Softening Body Butter zou snel intrekken, de huid verzorgen en het zou de huid zacht en soepeler aanvoelen. Ik ben erg benieuwd of het gemakkelijk met de huid smelt en of het ook daadwerkelijk snel intrekt.

IMG_1933

The Body Shop – Strawberry Softening Body Butter voelt heerlijk aan op de huid. De body butter versmelt gemakkelijk met de huid en trekt naar mijn idee niet erg snel in. Maar zoals jullie misschien wel weten, ben ik een ongeduldig type op dit gebied. De body butter ruikt heerlijk, en laat mijn huid wel zacht aanvoelen. Ik ben overal zeker tevreden met deze aankoop, en daarom is deze body butter ook in mijn nachtkastje beland.

De The Body Shop – Strawberry Softening Body Butter is te koop bij The Body Shop voor
€ 16.00 euro voor 200 ML.

Liefs Soraya

2 gedachten over “The Body Shop – Strawberry Softening Body Butter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s