douche

Rituals – The Ritual Of Holi Moley Douchegel

Hallo beauty’s,

Laatst liep ik in de Rituals winkel, en kwam een nieuwe lijn tegen. En als ik ergens fan van ben is het Rituals en doucheschuim. Dus ik kocht natuurlijk direct de nieuwe Holi Moley Douchegel. Ik testen het direct, om vandaag uiteraard een verslag aan jullie te kunnen doen. Ik zag dat de lijn uit meer spannende producten bestaat, dus ik ga zeker terug naar de winkel voor meer. Maar vandaag een review over de Holi Moley douchegel.

20180910_103551.jpg
volgen jullie mij al op instagram

De verpakking is heel anders dan wij gewent zijn van Rituals, nou ja ieder geval de kleuren. Want wat een kleurrijk pallet is er gebruikt voor deze lijn. Erg leuk en speels, zeker geschikt voor ook een wat jongere doelgroep. Slim bedacht, en mooi uitgewerkt door Rituals. De douchegel verpakking zelf is hetzelfde gebleven, en dat is ideaal in gebruik.

20180910_103609.jpg

De douchegel verandert weer in een overheerlijke schuim bij aanraking met water. De ingrediënten die Rituals voornamelijk zelf aangeven, die het product verrijken zijn Exotische Flamingo Flower en friszoete Pink Grapefruit. Ik vind het heerlijk klinken, en vooral heerlijk ruiken ook. Echt een feest onder de douche zoals ze het zelf al omschrijven.

20180910_103702.jpg

Ik ben erg tevreden over deze lijn, de Holi Moley Douchegel van Rituals schuimt erg goed. De douchegel ruikt erg lekker, en de verpakking is een feestje om te zien. Ik ga zeker nog meer producten halen in de winkel, want ik zag een knetterende bodymouse, een gekleurde bodyscrub en veel meer.

The Ritual Of Holi Moley Douchegel is te koop bij Rituals verkooppunten voor € 6.50 euro voor 150 ml.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Rituals – The Ritual Of Holi Moley Douchegel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s