reiniging·verzorging

Zarqa Ultra Soft Face Peeling

Hallo beauty’s,

Zarqa is voor mij nog een vrij onbekend merk. In het verleden heb ik een gezichtscrème gebruikt, maar dat was dan ook alles. Ik weet dat ik daarvan geen groot fan ben, maar soms moet je iets een tweede kans geven toch? Ik heb dan ook de Ultra Soft Face Peeling in mijn bezit, en ben erg benieuwd hoe mijn huid hierop reageert. Lezen jullie weer mee?

IMG_1935.JPG
Volgen jullie mij al op instagram?

De verpakking van Zarqa is eenvoudig, maar helemaal mijn ding. Prachtig wit, met paarse details erbij. Hieraan is niks verkeerds te melden. Ook niet omdat het een tube is, en de opening aan de onderkant van het product bevind. Ideaal in gebruik, hygiënisch en praktisch dus.

IMG_1937.JPG

De Zarqa Ultra Soft Face Peeling zou gemaakt zijn met werkzame enzymen, hierdoor is het speciaal geschikt voor de gevoelige huid. De enzymen zijn Papaya-extract, sheaboter en hyaluronzuur. Dit zou ervoor zorgen dat de huid glad wordt, maar ook gaat stralen zonder al die dode huidcellen.

LET OP: Dit product breng je aan op de huid met draaiende bewegingen, en laat je minimaal één minuut intrekken. Om vervolgens te verwijderen met een vochtig doekje.

Dit product is vrij van vrij van parfum, allergenen en conservering.

IMG_1940.JPG

Deze Zarqa Ultra Soft Face Peeling gebruik je éénmaal per week, en dat is ook wat ik gedaan hebt. Ik merk dat dit merk mij nog steeds niet helemaal trekt. Ik vind ook dit product erg muffig ruiken, mijn huid niet volledig glad en stralend achter laten zoals beloofd. Ik merk dat wij geen goede combinatie zijn, tenminste DEZE LIJN dan niet. Misschien een andere lijn van Zarqa wel? Ik heb nog een masker getest ook, ben jij benieuwd hiernaar? Houd mijn blog dan in de gaten.

De Zarqa Ultra Soft Face Peeling is te koop rond de  € 11.00 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s