aboutmylook·wonen / decoratie

Estella Bartlett Treasure Me Reis Juweliers doosje

Hallo beauty’s,

Ik gebruik dagelijks niet veel sieraden, en wil deze netjes kunnen opbergen. Maar ook als ik op reis ga, denk ik iedere keer weer hoe ga ik dit netjes meenemen in mijn koffer? Toen ik aan het Google was, kwam ik een prachtig reis juweliers doosje tegen. Ik had deze direct besteld, en de volgende dag in huis. Ik ben helemaal blij met mijn aankoop, en waarom? Dat lees je hieronder uiteraard.

20180910_102230.jpg

Deze Estella Bartlett juweliers doosje sprak mij direct aan. Want de kleur is helemaal mijn smaak. De kleur licht roze met gouden details zoals de tekst en de rits past helemaal bij mij, en was hierdoor opslag verliefd. Het juweliers doosje heeft een afmeting van 13 x 5 x 8.5 cm. Het juweliers doosje bevat twee risten, hierdoor erg gemakkelijk maar toch chique in gebruik.

20180910_102352.jpg

 

De binnenkant is mooi lichtgrijs van kleur, en de stof voelt ook zacht aan. De binnenkant bevat meerdere vakjes. Zo heb je links 5 rijen waar je bijvoorbeeld oorbellen en of ringen kan plaatsen, recht één groot vierkant vak waar je bijvoorbeeld kettingen, armbanden en eventuele horloge’s kan plaatsen. In de deksel heb je een langwerpig vakje zitten, die elastiek bevat. Deze is wel erg smal, dus grote items kan je hier niet in kwijt. De binnenkant is niet uitneembaar, en zit dus vast.

20180910_102517

Ik ben erg blij met mijn aankoop, en ik zal deze Estella Bartlett Treasure Me Juweliers Doosje zeker gebruiken. Thuis in mijn kamer, en op reis in mijn koffer. Mijn dagelijkse sieraden passen hier gemakkelijk in, en blijven mooi stofvrij. Het juweliers doosje is handig in gebruik en heeft genoeg ruimte. Ik ben helemaal blij met mijn aankoop!

Ik heb mijn Estella Bartlett Treasure Me Juweliers Doosje gekocht via Asos.com voor € 26.99 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s