verzorging

Rituals – The Ritual Of Sakura Body Cream

Hallo beauty’s,

Sakura is voor mij persoonlijk de lekkerste lijn die Rituals heeft uitgebracht tot nu toe. Ik houd van deze geur, de verpakkingen zijn prachtig wit met roze. En ik heb om deze redenen een Body Cream aangeschaft. Ik ben erg benieuwd hoe snel deze intrekt in mijn huid, maar ook hoelang de geur blijft hangen. Lezen jullie weer mee?

IMG_1902.JPG
volgen jullie mij al op instagram?

Zoals jullie misschien wel weten ben ik enorm fan van deze lijn. Ik houd van de witte verpakkingen met subtiel roze erin verwerkt. De The Ritual Of Sakura Body Cream heeft een draaidop aan de onderkant, en is hierdoor zeer gemakkelijk in gebruik. De opening is normaal, waardoor het doseren niet vaak misgaat.

IMG_1906.JPG

In deze lijn van de Rituals zit Kersenbloem en Rijstmelk verwerkt. Maar ook Tijgerkruid en Vitamine E. Hierdoor is deze lijn voedend voor de huid, en heeft het een zachte geur. De huid zou een energieboost krijgen door deze lijn te gebruiken, ik heb al meerdere producten gebruikt in het verleden, alleen de Body Cream nog nooit. En ik kan je vertellen het is bijna perfect, weten waarom niet helemaal? Lees dan hieronder verder.

IMG_1910.JPG

De geur is heerlijk zacht aanwezig, en houd ook lang aan. De Body Cream is luchtig, en gemakkelijk uit te smeren op het lichaam. De verpakking is helemaal in mijn straatje, maar wat maakt het dan niet perfect? Nou het intrekken van deze Body Cream vind ik vrij lang duren. Helaas ben ik zeer ongeduldig met dit soort producten, en kleed ik mij graag weer snel aan. Het is geen groot nadeel, en het weerhoud mij zeker niet om het product niet te gebruiken. Maar wel het noemen waard. Ik ben zeker fan, en houd deze lijn echt als mijn favoriet van de rituals.

Welke lijn van Rituals vinden jullie het lekkerst?

De The Ritual Of Sakura Body Cream is te koop bij Rituals voor € 6.00 euro voor 70 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Rituals – The Ritual Of Sakura Body Cream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s