persoonlijk·wonen / decoratie

Penny Collector’s Book

Hallo beauty’s,

Als ik op speciale plekken kom, zowel in Nederland als in het buitenland kijk ik altijd uit naar Penny’s. Penny’s vind ik leuke souvenirs die ook klein en gemakkelijk te bewaren zijn. Maar wat zijn Penny’s? En hoe kan je er aan komen? Voor die vragen, lees je verder hieronder.

20180910_104008
volg jij mij al op instagram?

Zo heeft iedereen een eigen souvenirs collectie, de één spaart mokken en de ander spaart magneten. Zo spaar ik graag Penny’s, om als aandenken te hebben thuis aan de speciale plekken waar ik geweest ben. Penny’s zijn 5 euro cent munten die vermaakt worden tot ovale munten met een opdruk van de plaats. Deze vind je vaak bij toeristen winkels, pretparken en of dierentuinen.

Dit boekje hierboven heb ik gekregen van mijn ouders en zusje. Deze hebben hun gekocht in het Titanic Museum, waarvan ook de penny is. Dit mapje is zwart met goud van kleur, en bevat kleine vakjes waarin je de Penny’s kunt bewaren.

20180910_104049

Ik ben erg blij dat ik dit cadeau gekregen heb. Nu kan ik al mijn Penny’s bewaren op één plaats, en liggen ze niet overal door het huis verspreid. Ik ga binnenkort de rest zoeken, en toevoegen aan mijn map.

Wat sparen jullie?

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s