douche

Yves Rocher Almond Orange Blossem Bath Cube

Hallo beauty’s,

Even geleden alweer lied ik in een shoplog zien, dat ik veel verschillende producten had gescoord bij Yves Rocher. Hierin had ik verschillende Bath Cube producten besteld. Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met de Yves Rocher Almond Orange Blossem Bath Cube. Is deze Bad Tablet het waard om aan te schaffen?

20180621_135438

De Yves Rocher Almond Orange Blossem Bath Cube komt in een kleine licht groene verpakking. De Bath Cube bevat 15 gram, en is bedoelt voor één bad. De verpakking vind ik er schattig uitzien, en is gemakkelijk op te bergen.

20180716_180358

Helaas gaf deze Yves Rocher Almond Orange Blossem Bath Cube geef schuim, kleur en of geur af. Ik kon hier helaas niets uithalen en heb hierdoor ook een andere schuim in het bad gegooid. Helaas vond ik de Bath Cube tegenvallen. Ik heb nog 5 over en ben benieuwd of die wel iets toevoegen aan mijn bad.

De Yves Rocher Almond Orange Blossem Bath Cube is online en in de winkels te koop voor € 2.00 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s