persoonlijk

Happy Birthday To Me

Hallo beauty’s,

Aller eerst mijn excuses dat er gisteren(woensdag) niks online gekomen is. Normaal upload ik dan, maar omdat ik jarig ben heb ik het een dagje verschoven.

Vandaag precies 27 jaar geleden werd ik geboren, 18 oktober 1991.
De jaren vliegen zeker voorbij, maar het afgelopen jaar lijkt niet normaal snel voorbij gegaan te zijn. Waar dit aan ligt? Dat zou ik niet weten, maar wel dat het een fijn jaar geweest is voor mij persoonlijk. Ze zeggen misschien ook niet voor niets Times Flies When You’re Having Fun? 

IMG_1743
volgen jullie mij al op instagram?

Op mijn verjaardag heb ik weinig plannen dit jaar. Ik heb nog vakantie dus daarvan ben ik aan het genieten. Vanavond krijg ik een klein clubje op visite, en zaterdagavond vier ik het met familie en vrienden.

Is er van jullie ook iemand jarig vandaag?
Ik hoop ieder geval dat jullie allemaal ook een mooie dag hebben vandaag!

Liefs Soraya

3 gedachten over “Happy Birthday To Me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s