haar

Batiste Discret & Léger Nude Droogshampoo

Hallo beauty’s,

Als je haar maar goed zit toch? Dat geld voor mij wel in ieder geval. Ik probeer mijn haar zo min mogelijk te wassen, al lukt dat niet altijd even goed. Maar voor de dagen dat ik mijn haar niet was, en het wel wat extra nodig heeft gebruik ik graag droogshampoo. Ik ben fan van batiste, maar niet van alle varianten. Zal deze variant mij wel bevallen? Lees dat hieronder.

20180612_163440.jpg

De verpakking van de Batiste Discret & Léger Nude Droogshampoo vind ik erg mooi en lief ogen. De kleuren die ze gebruikt hebben zijn zacht, in combinatie met mooie tekeningen. Zoals gewoonlijk zit de spraydop aan de bovenkant, en bevat de verpakking 200 ml aan product. Ik doe hier niet heel lang mee, maar gebruik het dan ook regelmatig.

20180612_163503.jpg

Op de verpakking aan de achterzijde staat duidelijk hoe je de Batiste droogshampoo kunt gebruiken. Maar in het kort even uitgelegd aan jullie, je sprayt over meerdere delen van het haar tegen de hoofdhuid aan. Hierna masseer je het product in, en breng je het in gewenst model. Erg gemakkelijk en snel ik gebruik dus.

20180612_163540.jpg

Deze droogshampoo komt zeker uit bij mijn favorietenlijstje. De geur is zacht en fris, er komt geen witte waas op mijn haar en de verpakking is erg lief om te zien. Ik ben blij met deze nieuwe fonts, en ga deze zeker opnieuw aanschaffen.

De  Batiste Discret & Léger Nude Droogshampoo is o.a. bij de drogist te koop, maar ook online te bestellen bij o.a. Bol.com voor € 5.49 euro per stuk voor 200 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Batiste Discret & Léger Nude Droogshampoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s