make-up·wonen / decoratie

All Eyes On You – HEMA Collectie

Hallo beauty’s,

Voor het eerst sinds lange tijd ben ik een keertje de HEMA weer binnengelopen. En ik ben blij dat ik dat gedaan hebt ook. Want bij binnenkomst was ik direct verliefd op heel wat producten. Want bij de HEMA hebben ze een roze lijn met wimpers uitgebracht. Deze lijn bestaat ook nog is uit veel verschillende artikelen, maar ook aan materialen. Wil jij weten wat ik hiervan gekregen heb? lees dan snel verder hieronder.

IMG_2221.JPG
volg je mij al op instagram?

Zoals ik hierboven al aangaf, en je AANKOMENDE VRIJDAG in mijn uitgebreide post ziet voorbij komen heb ik deze producten gekregen. Mijn opa en oma hebben mij flink verwend voor mijn verjaardag.  Bij de HEMA hebben ze dan ook een te leuke lijn die bestaat uit roze, pluche en wimpers. Precies waarvan ik enorm houd op dit moment, waardoor dit juist een perfect cadeau is om te geven aan mij. nogmaals bedankt opa en oma!

Ik heb niet de gehele collectie compleet, maar ga er misschien nog wel voor kijken. Zo was er bijvoorbeeld nog een spel, sloffen en een bureau set te koop. Ik heb inmiddels wel een oogmasker/slaapmasker bemachtigd, deze staat ook niet op de foto.

IMG_2233.JPG

Zoals je hierboven kan zien heb ik twee verschillende boekjes, de roze pluche met wimpers erop is een dagboek. Hierin staat bovenaan het blad de datum om in te vullen en verder is deze geheel van lijntjes voorzien. Dit herhaald zich op iedere bladzijde. Bij de rechter All Eyes On You is verdeeld in meerdere tabbladen en heeft verschillende doelen zoals notities, to do lijsten en veel meer. Ik ben erg blij hiermee, en ga er voorlopig nog niet in schrijven. Dit vind ik nog even zonde, en wacht dan ook nog even hiermee.

IMG_2243.JPG

Ook heb ik een pakketje gehad met 10 verschillende kaarten hierin. Deze kaarten zijn allemaal in de kleuren roze, wit, zacht blauw en licht bruin. Mooi op elkaar afgestemd en met verschillende teksten en plaatjes. Daarvoor zie je een roze pasjes mapje afgebeeld met hierop ook de gouden wimpers afgedrukt. Dit mapje bevat twee verschillende opbergruimtes, en zou ik bijvoorbeeld gebruiken voor op vakantie. Of bij het uitgaan als ik niet al mijn pasjes bij mij draag/nodig hebt.

IMG_2249.JPG

Had ik een etui nodig? Nee maar deze is wel te schattig. Pluche roze met gouden wimpers erop. Aan de rechterkant zie je een rond spiegeltje afgebeeld, deze is erg handig om mee te nemen in mijn tas. Hier ben ik ook erg blij mee, en zeker met een vrij complete set ook.

Al deze bovengenoemde artikelen zijn te koop bij de HEMA waarvan de prijzen variëren van € 1.00 tm € 8.00 euro.

Liefs Soraya

3 gedachten over “All Eyes On You – HEMA Collectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s