feestdagen·geuren·wonen / decoratie

Limited Edition – Lampe Berger Légende Améthyste giftset (120 jarig bestaan)

Hallo beauty’s,

Lampe Berger heb ik al vaker voorbij laten komen op aboutsbstyle. Maar ik heb voor mijn verjaardag een prachtige nieuwe Lampe Berger Paris set gekregen, door het jubileum heet het vanaf nu Maison Berger Paris. Er is voor deze speciale gelegenheid een speciale geur ontwikkeld, en die heb ik gekregen in combinatie met een houder. Wil jij weten welke dat is? of wat Maison Berger Precies inhoud? Lees dan snel verder hieronder.

IMG_2151
Volg je mij al op instagram?

Lampe Berger Zelf:
Maison Berger Paris / Lampe Berger Paris viert in 2018 haar 120e verjaardag met de Lampe Berger Légende Améthyste giftset. Om tot dit unieke model te komen, werkte Lampe Berger samen met Dorothéa Renault. Zij is gespecialiseerd in illustraties met Parijs als thema en tekende in enkele elegante en dynamische pennenstreken de illustratie van de Lampe Berger Légende Améthyste Giftset. Hierin bevindt zich de Lampe Berger Légende, een unieke creatie die ontworpen werd door de designer Sylvie de France. Een Lampe Berger die door zijn als een edelsteen met facetten geslepen vorm niet onopgemerkt blijft.

De verpakking waarin deze set geleverd word vind ik fenomenaal. De doos is prachtig versiert met een tekening die gemaakt is uit de kleuren wit, zwart en roze details erop. Deze set heb  gekregen voor mijn verjaardag en is echt een prachtig geschenk geweest. Nogmaals bedankt meiden hiervoor, de afgelopen dagen heeft de geur al veel keren mijn kamer vervult.

IMG_2160.JPG

De set bevat één geur Parfum De Maison Elégante Parisienne van 180 ml, één roze katalytische brander, één trechter, een sierdop en één afsluitdop. Al deze onderdelen zijn ook los te verkrijgen in de winkels en webshops van Lampe Berger paris/Maison berger paris.

De parfum hoort tot de fruitige geuren uit hun collectie. De geur is een licht fruitige geur, die ze kamer zeker goed kan vullen. De geur is gemaakt uit de volgende geuren:
Topnoten: perzik & framboos
Hartnoten: roos, gardenia & violet
Basisnoten: patchouli, seder & vanille

Het parfum laat je via de trechter in de katalytische brander lopen, hierna laat je voorzichtig de lont zakken. Bij de eerste keer gebruik van de lont, moet deze minimaal 20 minuten rusten voor gebruik. Hierna steek je de lont aan, deze brand maar voor twee minuten. Na twee minuten brand je de vlam uit en plaats je de sierdop hierop. De brander is meestal na 20 minuten klaar met het verspreiden van de geur en kunt in de afsluitdop plaatsen. Je kan dan nog uren nagenieten van een huis vol geur, in mijn geval een heerlijk fruitige geur. Zie beschrijving hieronder op de foto.

IMG_2156.JPG

Ik ben enorm verwend door dit verjaardagscadeau, en ben dan echt super blij hiermee. Ik heb al een navul gehaald, want let op alleen dit jaar (2018) te verkrijgen. De navullingen zijn in 500 ml of 1 liter verkrijgbaar. omdat dit een jubileum geur is kost 1 liter het gehele jaar € 20.00 euro i.p.v. € 27.00 euro.

Waren jullie bekent met Lampe Berger Paris?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s