wonen / decoratie

Woodwick – Clean Rain Candle

Hallo beauty’s,

Op vakantie liep ik een winkel in voor mijn zusje, die had gevraagd of wij wouden kijken. Helaas kwam ik voor haar met lege handen naar buiten, maar mijn vriend en ik hebben een mooie kaars aan onze woodwick collectie kunnen toevoegen. Wij hebben voor ons nieuwe geur CLEAN RAIN kunnen scoren. Wil jij meer weten over Woodwick of over de geur Clean Rain? Lees dan snel verder hieronder.

IMG_2081.JPG
Volg jij mij al op instagram?

Van de geur clean rain hebben wij de Large Candle gekocht. Deze komt in een mooie ronde glazen huls. De kaars is mintgroen van kleur en bevat een houten knisperende lont. Deze grote kaarsen branden minimaal 130 uur, en hebben de gehele tijd een knisperende lont. Het is net of er zachtjes een haardvuur brand in je huis.

IMG_2089.JPG

De geur is erg fris en ruikt stevig in huis, wat een enorm pluspunt is. Helaas geven sommige kaarsen wel een heerlijke geur af maar zijn te zwak om de kamer volledig te vullen. Deze Woodwick kaars heeft daar totaal geen last van. Wel een TIP laat de kaars lang genoeg branden zodat de kaars zwemt aan de bovenkant, zo brand je de kaars gelijkmatig en het mooist op. Dit is ongeveer 2 tot 3 uur branden per keer, en hierbij heb je gelijk een heerlijk ruikende kamer. Ik ben blij met deze frisse en toch wel herfstachtige geur.

Woodwick kaarsen zijn te koop bij verschillende webwinkels zoals Bol.com. De Clean Rain is te koop voor € 31.95 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s