make-up

W7 Power Puff Pro

Hallo beauty’s,

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar bij mij slijten de beauty sponsjes altijd erg snel. Ik ben daarom altijd op zoek naar een nieuwe variant. Vandaag is het dan ook de beurt aan de W7 Power Puff Pro. Ik ben benieuwd of die in de buurt komt van de originele beautyblender en of mijn andere favoriet van styletone.

IMG_1969.JPG

De W7 Power Puff Pro wordt geleverd in een stevige plastiek verpakking. De power puff is roze van kleur en heeft verschillende vormen. Zo die je aan de onderkant een puntige vorm, en aan de bovenkant een schuin aflopende kant. Hiermee zou de power puff ideaal zijn voor foundation, concealer en om de contouren mee te blenden. Je kan de W7 Power Puff Pro zowel droog als nat gebruiken, en bevat geen latex.

IMG_1974.JPG

De W7 Power Puff Pro is groot van formaat, wat helemaal zichtbaar is als je de power puff nat gebruikt. Persoonlijk vind ik hem dan niet fijn werken zoals bij de randjes rondom de ogen en of neus. Maar wel is de power puff knijpbaar wat het iets gemakkelijker maakt. Ik ben blij dat ik deze W7 power puff pro heb meegenomen helemaal omdat het een mooi budget variant is, maar zal na deze puff deze variant niet meer aanschaffen. Ik zit eraan te denken om dat de originele versie te proberen.

De W7 Power Puff Pro is te voor voor € 3.99 euro bij de Op=Op winkels en verschillende webshops.

Wat gebruiken jullie om foundation aan te brengen?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s