douche·reiniging·verzorging

The Ritual Of Sakura Rice Scrub

Hallo beauty’s,

Zoals jullie al eerder konden lezen, ben ik enorm fan van Rituals. Vooral van de Sakura lijn ben ik enorm fan. Vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met de Rice Scrub hiervan. Eerder kon je al lezen over de Body Cream en de Scented Candle. Kijken jullie mee hieronder?

IMG_1912
Volg jij mij al op instagram?

De Sakura lijn is te herkennen aan de witte verpakkingen, met licht roze details erin verwerkt. De The Ritual Of Sakura Rice Scrub komt in een tube, waarvan de dop zich aan de onderkant bevind. Hierdoor is de Rice Scrub handig in gebruik, Makkelijk te doseren en zeer hygiënisch. De verpakking scoort enorm hoor, maar nu het product zelf nog.

IMG_1915.JPG

Deze douchescrub bevat zachte kersenbloem en voedende rijstmelk. Deze scrub verandert bij contact met water in een zachte douchecrème. Hiermee kan je gemakkelijk je huid reinigen, en de dode huidcellen verwijderen. De scrub heeft de heerlijke geur die bij de Sakura lijn hoort, en al gebruik je de scrub alleen is de gehele badkamer gehuld hiermee.

IMG_1918

Volgens mij kan deze gehele lijn bij mij niet slecht vallen. Want dit product heeft mij ook weer verliefd gemaakt. The Ritual Of Sakura Rice Scrub is een musthave voor mij in de badkamer. Hiermee voelt het douchen en mijn lichaam verzorgen als een echt feestje.

Welke lijn van de Rituals vinden jullie het lekkerst?

The Ritual Of Saruka Rice Scrub is te koop bij Rituals voor € 10.00 euro voor 150 ML.

Liefs Soraya

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s