douche·feestdagen·make-up·reiniging·sinterklaas·verzorging

Mijn sinterklaaslijstje van 2018

Hallo beauty’s,

Zoals ik al een aantal keer eerder gedaan heb, bespreek ik mijn sinterklaaslijstje met jullie. Wij vieren thuis ieder jaar sinterklaas, en hiervoor trekken wij lootjes. Wij hebben ieder jaar een vast bedrag, en daarop kan je een lijstje maken. Ben jij benieuwd wat ik erop gezet heb dit jaar? Kijk dan snel hieronder.

Yankee Candle:
Ik houd van geurkaarsen en ik houd van Yankee Candle. Daarom heb ik dit merk ook toegevoegd aan mijn lijstje dit jaar. Ik heb de advent kalender toegevoegd als wens nummer één. Het is iets wat ik nog nooit eerder in bezit gehad heb, en mij super tof lijkt om 24 dagen lang cadeau’s uit te pakken.

Yves Rocher:
Bij Yves Rocher slaag ik altijd goed, en daarom dit jaar ook terug te vinden op mijn lijstje. Ik heb aan de desbetreffende persoon overgelaten wat zij voor mij kopen, ik heb aangegeven dat ik graag wat uit de kerstcollectie wil hebben. Het is dus een verrassing als er iets bij zit, wat het dan ook is.

Lush: 
Lush staat ieder jaar op mijn Sinterklaas lijstje eigenlijk. En dit jaar kon het niet ontbreken. Ik heb gevraagd van lush de Princess, Santa of de Snowman voor in bad. Dit zijn tweedelige bathbomb, waarmee ik mijzelf weer heerlijk kan verwennen.

Overige producten:
Omdat wij voor een bepaald bedrag kopen voor elkaar, en je niet altijd precies uitkomt zet ik er nog een aantal kleine prijsjes bij. Dit jaar koos ik voor onder andere:
– Wattenschijfjes
– Wattenstaafjes
– Vierkante zakdoekendoos
– Lange aansteker om mijn kaarsen aan te steken.
Zo kan iedereen zelf mixen en matchen wat hij of zij wil voor mij.

Het is ieder jaars spannend wie zijn lootje en wensen ik mag gaan vervullen. En natuurlijk ook wel spannend welke wensen van mij vervult gaan worden.

Vieren jullie nog sinterklaas? en op welke manier?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s