geuren·wonen / decoratie

Mary Poppins Geurkaars – Primark

Hallo beauty’s,

Bij de Primark hebben ze een Mary Poppins collectie uitgebracht. Laat dat nou net een film zijn waarvan ik helemaal weg ben, en moest dus ook snel naar de Primark toe hiervoor. Helaas had Amsterdam zeer weinig in de schappen liggen. De collectie is uitgebreid maar hier hadden ze alleen de dekbedovertrek, fleecedeken, geurkaars en een aantal kleine(toilet)tasjes. Ik heb de geurkaars mee naar huis genomen, en vertel jullie er vandaag meer over. De verpakking van deze kaars is erg bijzonder, dat verklap ik alvast.

Volg jij mij al op Instagram?

De verpakking is prachtig, de gouden deksel bevat de welbekende paraplu van Mary Poppins. De sticker op de kaars is ook mooi versiert met Paars/roze tekst en een gouden Mary Poppins. De tekst geeft ook aan dat de geurkaars naar Cherry Blossom ruikt. Ik ben erg benieuwd.

De kaars ruikt inderdaad naar Cherry Blossom, dit kan je duidelijk herkennen. De kaars geeft geen hele overweldigende geur, en is hierdoor wel gemakkelijk in gebruik om even snel aan te steken. De paraplu is ongelofelijk mooi gemaakt, maar wel zeer fragiel. Dus voorzichtig mee doen is een grote must. De kaars zou ongeveer 25 uur branden, en is in één maat te verkrijgen.

De Mary Poppins Geurkaars is te koop bij de Primark en kost € 8.00 euro voor 25 branduren.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s