feestdagen·geuren·kerstmis·wonen / decoratie

Home For The Holiday’s – Primark

Hallo beauty’s,

Laatst was ik bij de Primark in Amsterdam, en dan ben ik zeer goed geslaagd. Ik heb een aantal nieuwe kledingstukken mee naar huis genomen, maar ook wat decoratie. Ik liep direct op de verpakking van de Home For The Holiday’s collectie, en was direct verliefd erop. Ik heb van deze collectie de geurstokjes meegenomen. Ze hebben ook een geurkaars, maar die heb ik nog niet bemachtigd. Wil jij meer weten van deze geurstokjes? Lees dan snel verder hieronder.

Volg jij mij al op Instagram?

Kijk dan wat een prachtige kerstbomen, mooie pastelkleuren en hoe mooi compact de geur is. Ik was opslag verliefd op deze verpakking, maar als de geur niet lekker ruikt heb ik er als nog niks aan toch? Deze geurstokjes kosten € 4.00 euro en is in één maat verkrijgbaar. De verpakking van de Home For The Holiday’s van de Primark is voor mij al een dikke voldoende.

De geur bevalt mij gelukkig ook. Het is niet direct een kerstgeur in mijn ogen, maar wel eentje die ik zeker niet had willen missen. De geur is aan de zoetere kant, maar zeker niet zwaar. De geurstokjes raad ik aan om niet allemaal in één keer te gebruiken, want aan de hand hiervan kan je bepalen hoeveel geur je wilt laten verspreiden. Grotere kamer? hoe meer stokjes je gebruikt dus. Ik ben erg blij met mijn aankoop, waardoor de stokjes al een plaats hebben gekregen in mijn slaapkamer.

De Home For The Holiday’s geurstokjes zijn te koop bij de Primark voor € 4.00 euro per stuk.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s